Vesten og arabiske stater beskytter terroristerne, der aldrig vil vinde i Syrien – Moder Agnes til RT

“Det er en tragedie for de civile og for enhver, der er bor i Syrien, fordi der ikke er nogen sikkerhed. Og sikkerheden eksisterer ikke, fordi det internationale samfund stadig finansierer og beskytte terrorister, “sagde hun.

Moder Agnes-Mariam, der leder et kloster i Syriens Homs provins, sagde, at hun ikke kunne forstå, hvorfor de fremmede magter “gambler med navnene” af terrorgrupper.

Al-Qaeda udløberen Jabhat al-Nusra “skifter navn, og den bliver en moderat oprørs[gruppe]. Og alt dette truer livet for millioner af mennesker, “understregede hun.

“Vestlige og arabiske magter hjælper Jabhat al-Nusra, som er den eneste oprørsgruppe stærk nok til at stå overfor Den Syriske Arabiske hær”, sagde Moder Agnes-Mariam.

Men hun sagde, at denne støtte kun vil forøge befolkningens lidelser, men vil ikke bringe de resultater, der ønskes af de militantes støtter.

“Jeg tror ikke, at oppositionen vil få magten, fordi de er … fuldstændig splittede,” forklarede nonnen.

Mor Agnes-Mariam beklagede, at hendes humanitære arbejde i Aleppo er blevet fordrejet og endda “dæmoniseret” af de vestlige medier.

“De vigtigste massemedier er ligeglade med, hvad der virkelig sker på jorden. Hvad de bekymrer sig om er, at producere ting, der er mere i harmoni med deres politik. Det er hjernevask. De kan dreje den offentlige mening mod, hvad de gerne folk til at tro, “sagde hun.

Ifølge nonnen giver hendes gruppe hjælp til alle sider af konflikter, herunder de militante og deres familier.

“Oprørerne fra Den Frie Syriske Hær, de har agtelse for, at jeg kan give dem sikkerhed, rådgivning og også den humanitære hjælp,” sagde hun.

“Men massemedierne og dem, der står bag dem, er ligeglade med det gode, vi laver. De forsøger altid at dreje, hvad vi laver ind i deres politik … Og det er en reel skandale “, tilføjede Moder Agnes-Mariam.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.