Bombe under demokraterne: Newt Gingrich siger på Fox, at Seth Rich blev myrdet.

Seth Rich-løkken begynder at stramme rundt om halsen på DNC (The Democratic National Committee), hvis sandheden ser dagens lys, så vil alle fake news om russisk hacking af DNC blive blæst fra hinanden sammen med en skandale, som vi aldrig har set tidligere i amerikansk politik.

Tidligere House Speaker Newt Gingrich omtalte Seth Rich-sagen, da han optrådte på “Fox & Friends” søndag og kaldte Richs mord et “mord”:

“Vi har denne meget mærkelige historie nu om denne unge mand, der arbejdede for den demokratiske nationale komité, der tilsyneladende blev myrdet klokken 4 om morgenen, idet han gav WikiLeaks omkring 53.000 e-mails og 17.000 vedhæftede filer.

Ingen undersøger det, og hvad fortæller det dig om, hvad der foregår? Fordi det viser sig, at var det ikke russerne. Det var denne unge fyr, som jeg mistænker, blev væmmet af korruptionen af ​​det demokratiske nationale udvalg. Han er blevet dræbt, og tilsyneladende er der ikke gjort noget alvorligt for at undersøge hans mord.

Julian Assange havde også stærkt antydet, at det faktisk var Seth Rich, der var kilden til DNC-lækagerne til Wikileaks, i et interview i august 2016 på det hollandske tv-program Nieuwsuur.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.