Maria Zakharova: Vesten lancerer en all-out anti-russisk kampagne (Video)

Læs også artiklen fra the Guardian, som Maria Zakharova henviser til: The past Porton Down can’t hide, som handler om en ung pilots død for 51 år siden. Rob Evans afslører hemmelighederne om Storbritanniens nervegaseksperimenter. Artiklen handler om Porton Down, hvor den ung pilot døde efter at have fået påført en kemisk substans på sin arm ved et eksperiment. Maria Zakharova tror ikke, at dette er det eneste eksperiment, udført siden opførelsen af Porton Down i 1916, som var verdens første forsøgslaboratorie for kemiske gasser. Artiklens forfatter skriver da også, at de fleste eksperimenter på mennesker i hele verden blev udført i Porton Down, UK. For eksempel antager the Guardian, at de brugte soldater, som var narret til at være forsøgskaniner.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.