Vi er en False Flag begivenhed fra 3. verdenskrig

I september 2000 offentliggjorde den indflydelsesrige tænketank Project for the New American Century en rapport med titlen “Rebuilding America’s Defenses”, der udarbejdede en plan for at sikre amerikansk verdensdominans efter den kolde krig. Det krævede massive, overvældende ændringer i den daværende amerikansk politik, om hvilken den gjorde følgende observation:

“Endvidere vil transformationsprocessen, selv om den bringer revolutionerende forandringer, sandsynligvis være en lang, uden en katastrofal og katalyserende begivenhed – som et nyt Pearl Harbor.”

Et år senere fik de neokonservative deres “nye Pearl Harbor” i form af 9/11.

Efter titelsiden “Rebuilding America’s Defenses” finder du en introduktion med titlen “About the Project for the New American Century”, som begynder med følgende:

“Etableret i foråret 1997 er the Project for the New American Century en nonprofit, uddannelsesorganisation, hvis mål er at fremme amerikansk globalt lederskab. Projektet er et initiativ af the New Citizenship Project. William Kristol er formand for projektet, og Robert Kagan, Devon Gaffney Cross, Bruce P. Jackson og John R. Bolton fungerer som direktører.”

John Robert Bolton blev for nylig udnævnt til præsident Trumps nye nationale sikkerhedsrådgiver. Bolton var en af ​​de førende stemmer, der fremmede George W. Bushs neokonservative krige, og han har siden været den mest aggressive neokonservative høg i Washington, da han fortsat forsvarer Irak-invasionen og samtidig er fortaler militær aggression mod enhver regering, der nægter at bøje sig til det anglozionistiske imperium.

Den 24. marts fremhævede journalisten Abby Martin et Trump-citat fra januar i år, mindre end tre måneder før præsidenten valgte en ledende PNAC-arkitekt og umættelig krigsmager til den vigtigste rådgivende stilling i administrationen. Citatet gik tabt i nyhedsstrømmen og fik ikke den opmærksom, det skulle have. Citatet lyder som følger:

“Jeg ville elske at kunne bringe vores land tilbage til en stor form af enighed. Uden en større begivenhed, hvor folk trækker i samme retning, det er svært at gøre. Men jeg vil gerne gøre det uden den store begivenhed, fordi normalt er den store begivenhed ikke en god ting.”

Vi skal begynde at være opmærksomme på this shit.

The Authorization for Use of Military Force Against Terrorists blev skyndet gennem kongressen i kølvandet på 9/11, hvilket gør det muligt for USA på ubestemt tid at sende soldater til ethvert land med terrorister, selvom disse terrorister er blevet væbnede og finansieret af den amerikanske regerin . Traumaet, der blev påført amerikanerne den septembermorgen blev brugt til at støtte ikke en, men to fuldskala invasioner i Bushs første embedsperiode, som dræbte en million mennesker, destabiliserede en hel region og skabte en flodbølge af terrorgrupper, som USA krigsmaskine kunne lege med og bruge til at smadre Libyen og Syrien.

De vestlige krigsmageres allerede eksisterede dagsorden fik stor glæde af det,  den officielle historie er fuld af massive huller, og det anglozionistiske imperium har en omfattende historie med at bruge løgne, propaganda og false flag til at fremme støtte til moralsk fordærvede voldelige militære handlinger. Der er ingen grund til at give dem gavn af tvivlen på nuværende tidspunkt i historien, og der er ingen grund til det.

Det anglozionistiske imperium er nu i en svækket tilstand, hvilket betyder, at for at fremme den neokonservative dagsorden for global dominans, er noget drastisk nødt til at ske. Det er derfor, vi bliver bombarderet med den ustandselige anti-russiske propaganda i dag.

Denne forberedelse har været nødvendigt. Hvis vi i 2015 fik at vide af vores Washington-overherre, at en krig mod den løse koalition af Iran, Rusland og Kina nu var uundgåelig på grund af en ny traumatisk begivenhed, ville offentligheden have sagt: “Nej, fuck off, det gør vi ikke det. “Det ville virkelig have været tilfældet, at hvis de havde en krig, ville ingen komme. Illusionen ville være væk, tilliden til etablissementet brudt, tilliden til mediernes propagandamaskine ville aldrig blive genoprettet igen, og en åben mulighed for at befri os for alle intrigerne i de eksisterende magtstrukturer og bygge noget nyt og sundt.

Så de har brug for at forberede os, og de har gjort det med bemærkelsesværdig succes. Før udgangen af ​​2016 tænkte folk sjældent på Rusland, næsten aldrig på Vladimir Putin, og havde ingen anelse om, hvad Kreml var. Nu er had til Rusland forest i bevidstheden, og har nu bredt sig fra Amerika til Storbritanien, Australien og Europa. Der er lagt brænde på bålet til en større fremtidig begivenhed, og en false flag begivenhed vil være, som en tændstik til bålet. Medierne vil tage det op, og gi’ den fuld gas, og folk vil blive drevet sammen af frygt for krig.

Det behøver ikke at komme fra den amerikanske regering. Det nye anglozionistiske imperium er stort set uden grænser, og enhver regering eller gruppe, der er loyal overfor det, kunne anspores for at hjælpe med at fremme en sådan dagsorden, hvilket gør en false flag begivenhed meget vanskeligere at få øje på. Det vil sandsynligvis kræve en stor indre klarhed for at se bag bedrageriet i starten.

Men vi kan stadig sige nej. Vi kan alle arbejde for at udbrede bevidstheden om, hvor dette ser ud til at gå hen, så når begivenheden endelig finder sted, kan vi stadig sige “nej, fuck off, det gør vi ikke.” Vi må begynde at så frøene af tvivl nu, for at vaccinere så mange mennesker som muligt mod en fremtidig psykologisk krigsførelse. Lad folk vide, hvem John Bolton er, fortælle dem om PNAC, om Amerikas historie med at anvende løgne, propaganda og false flag til skabe støtte til militære operationer. De kan stadig få en krig, som ingen kommer til.

Hvis vi kan klare det, kan vi ryste undertrykkelsesapparatet af os, som en tung frakke på en varm dag og opbygge en sund verden sammen. Vi skal bare vågne op hurtigt.

Kilde

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.