Foruroligende video viser syriske børn lære at simulere et kemisk angreb

Optagelserne viser en gruppe af voksne i Syrien, der iscenesætter, hvad der synes at være en øvelse af et kemisk gasangreb.

Videoen nedenfor begynder med et alarmsignal, hvor voksne leder lokale syriske skolebørn til at lægge sig på gulvet, mens andre i gasmasker tilføjer falsk hvidt skum til børnenes mund, og simulerer kramper, som om de virkelig oplever symptomer på indtagelse af giftige kemikalier.

Disse børn er virkelig gode skuespillere, som efter et par sekunder, får dig til at tro på, at de virkelig lider – det ser ægte ud, som de videoer massemedierne viser – men foruroligende – i håb om at demonisere den syriske præsident Bashar al- Assad nok til at verdens borgere vil blive så forfærdet, at de godkender den totale krig mod Syrien.

LÆS MERE: Foruroligende bevis fra BBC journalist udstiller White Helmets iscenesatte kemiske angreb i Douma

Denne video er mere end fire år gammel, og de handlinger, som børnene udfører i videoen, er en del af et spil af en gruppe kaldet Nesma-organisationen baseret i det østlige Ghouta, som rapporteret af RT

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.