Et kig ind i de Hvide Hjelme’s hovedkvarter i Aleppo

Følg med den bolivianske skuespiller Carla Ortiz, når hun tager en rundvisning i hovedkontoret for propaganda gruppen White Helmets, den gruppe, der har stået bag iscenesættelsen af kemiske angreb i Syrien. På trods af, at de hævder at være en humanitær gruppe, som du kan se i denne gennemgang, har de tydeligt tætte forbindelser med terroristgrupper som ISIS, Al Nusra og andre såkaldte oprørsgrupper og støttede dem i alt væsentligt i Syrien. Selv om de fleste af beviserne blev brændt, er der på stedet ting som gasmasker, ambulancer og medicinsk udstyr, der er leveret af NATO-medlemslande.

Detaljerne om det seneste angreb i Syrien kom fra de Hvide Hjelme’s videoer og rapporter, som alle ikke blev verificeret af en officiel instans, og som mainstream nyheder og ledere fra Frankrig, Storbritannien, USA alligevel anvendte som grundlag for deres missilangreb mod Syrien den 13. april 2018.

For mere om de hvide hjelme:

Inside the WHITE HELMETS headquarters in Aleppo er uploaded af Carla Ortiz

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.