Rystende sammenfald? Klorbeholdere fra Tyskland og røgbomber fra Salisbury (Skripal-forgiftning) fundet i Syrien

Forbinder man punkterne mellem Salisbury, Skripal-forgiftningen og det syriske kemiske våben fupnummer peger de i retning af en NATO-forbindelse.

“Jo mere denne historie fortsætter, jo mere falder de oprindelige påstande fra hinanden”, siger den uafhængige journalist Martin Summers, eftersom Rusland afslører overfor Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW), de gav bevis for, at “Novichok” var patenteret i USA i 2015.

Det bliver bedre … Det russiske udenrigsministeriums talskvinde Maria Zakharova fastslog under en torsdags-pressekonference, at containere fyldt med klor fra Tyskland og røgbomber fremstillet i den britiske by Salisbury blev fundet i East Ghouta-regionen i Damaskus, stedet for det påståede kemiske angreb af Assad, som resulterede i affyringen af 103 missiler mod 3 syriske mål af amerikanske, britiske og franske styrker i fredags.

Bare for at minde læsere om, at Skripal-angrebet var iscenesat i … du gættede det, Salisbury.

Amerikansk patenteret “Novichok”, UK-Salisbury røgbomber og tyske klorbeholdere … er dette en koordineret NATO-indsats for at demoniserer Rusland og til sidst fremprovokere en varm krig med Rusland?

Zerohedge rapporter …

“I de befriede områder i Øst Ghouta har syriske regeringstropper fundet containere med klor – den mest forfærdelige slags kemiske våben – fra Tyskland og også røgede granater produceret – vær opmærksom på [herfor] – i byen Salisbury Storbritannien, “fortalte Zakharova en torsdag en pressekonference i Moskva.

“I de befriede områder i Øst Ghouta har syriske regeringstropper fundet containere med klor – den mest forfærdelige slags kemiske våben – fra Tyskland, og også røggranater producerede – vær opmærksom på dette – i byen Salisbury, Storbritannien, fortalte “Zakharova på en pressekonference i Moskva torsdag.

Resultaterne undergraver “troen på humanitet” af nogle staters lederskab, hvem “giver sådanne ordrer og træffer sådanne beslutninger”, tilføjede Zakharova. Der blev ikke frigivet yderligere detaljer vedrørende dette fund.

Selvfølgelig har de vestlige ledere påstået, at uden påviselig bevis, at den syriske regering stod bag Douma-angrebet baseret på “åbne kilder”, YouTube-videoklip og andre oplysninger på de sociale medier, herunder rapporterne fra den såkaldte civile forsvarsgruppe, de Hvide Hjelme. Gruppen antages at være knyttet til militante og opererer i områderne under deres kontrol.

Sidste uges luftangreb fandt sted lige før ankomsten af ​​en undersøgelsesgruppe fra OPCW, der havde til opgave at fastslå, om der var sket et kemisk angreb. Teamet af kemiske overvågningseksperter kan stadig ikke nå stedet for det påståede angreb, da militante har hæmmet deres arbejde, ifølge den russiske viceudenrigsminister Mikhail Bogdanov.

Kilde

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.