Manifest Destiny: Demokrati som kognitiv dissonans

Hvad F. William Engdahl behandler i bogen, Manifest Destiny: Demokrati som kognitiv dissonans, er den skjulte rolle Washington-støttede ngo’er fremmer under demokratiets banner. De vælter regeringer, der ikke er villige til at acceptere Washington’s dagsorden. I løbet af de sidste tredive år har flere amerikanske efterretningstjenester forfinet raffinerede teknikker til at ødelægge næsten enhver seriøs oppositionsregering til Washington’s dagsorden, ved at bruge ngo’er som NED, Open Society Foundations, Freedom House, Albert Einstein Institution. Sovjetunionens sammenbrud og de ødelæggende Yeltsin-år i 1990’erne, krigen for at ødelægge Jugoslavien og det mislykkede forsøg på Himmelske Fredsplads i Kina i 1989 var alle orkestrerede begivenheder styret af CIA og det amerikanske udenrigsministerium. Hvis du er interesseret i den dybere baggrund for de seneste verdensbegivenheder, herunder det arabiske forår, krigen i Syrien, det amerikansk støttede kup i Ukraine, vil du finde bogen værd at bruge tid og penge på.

Her er et link til forordet sammen med en detaljeret indholdsfortegnelse for at give dig en ide om hvad der er inden i. Jeg er overbevist om, at du vil finde bogen værd at købe og læse. Blot tryk på billedet af bogen i venstre side.

Du kan også høre disse interview, hvor han fortæller om sin nye bog:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.