Britisk baronesse: “Syrere støtter Assad, men BBC vil ikke rapportere det”

De fleste syrere støtter deres præsident og militær, men BBC præsenterer briterne en anden ensidig historie, fortalte en britisk baronesse og medlem af overhuset RT, efter at have vendt tilbage fra en tur til det krigshærgede land.

Caroline Cox, en baronesse og medlem af overhuset på livstid, er for nylig vendt tilbage fra en tur til flere syriske byer, hvor hun talte med en bred vifte af mennesker, herunder embedsmænd, oppositionsledere, kunstnere, intellektuelle, forfattere og almindelige syrere.

Ifølge Baroness Cox, på trods af påstande fra vestlige regeringer og medier, er det store flertal af syrerne taknemmelige for præsident Bashar Assad og de syriske og russisk soldater for at bekæmpe islamisk stat (IS, tidligere ISIL) og jihadistiske grupper.

Det syriske folk “er meget taknemmelig for den syriske hær, for Assad, og jeg kan sige, for russisk hjælp for at slippe af med terroristerne. De er gerningsmændene til de mest forfærdelige grusomheder og drab.”

Men britiske medier som BBC har gjort et dårligt arbejde for præcist at formidle den offentlige holdning, fortalte Baroness Cox RT.

“Folk er meget ivrige efter at høre synspunktet fra mennesker i Syrien. Det er i vid udstrækning følt og rapporteret, at BBC’s rapportering er meget forudindtaget og meget ensidig, og derfor vil de virkelig have et større billede.”

Hun afviste også beskyldninger om, at hendes tur til Syrien på nogen måde var upassende eller på nogen måde var arrangeret til propagandaformål.

Baronessen forklarede, hvordan hun talte frit med tilfældige mennesker, hun mødte i parken, “noget der ikke kunne være blevet “arrangeret” af regeringen.”

“Jeg talte med to dejlige muslimske damer i en af ​​parkerne i Aleppo, og det var ikke arrangeret, og jeg spurgte dem, hvad de følte om situationen, og hvad de sagde var helt i overensstemmelse med det, vi ville høre under de formelle møder, “sagde hun.

Ifølge Cox er hendes besked til det britiske folk – og til hele verden – meget enkelt: “Vær venlig, lad det syriske folk frit bestemme deres egen fremtid.”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.