Trump’s tale bekræfter Giuliani’s iranske regimeskifte udtalelser

Giuliani afslørede den virkelige grund til, at Trump ønsker at træde ud af atomaftalen med Iran.

I lørdags sagde Rudy Giulani, der talte til the Iran Freedom Convention for Democracy and Human Rights, at så snart sanktionerne igen bliver pålagt Iran, vil det stimulere flere protester, der fører til regimeskifte.

Udenrigsministeriet var hurtigt til at fordømme hans udtalelser som alt andet end legitime, men der skal man bare se, i dag, i slutningen af ​​Trump’s tale om JCPOA, underbyggede han Giuliani’s udtalelser. Udenrigsministeriets talsmand Heather Nauert svarede: “[Giuliani] taler for sig selv og ikke på udenrigsministeriets vegne.

Det lader til, at Trump i slutningen af ​​sin tale afslører sine virkelige motiver med at trække USA ud af the international Joint Comprehensive Plan of Action for at begrænse Irans nukleare udvikling:

Når vi forlader Iran-aftalen, arbejder vi sammen med vores allierede for at finde en reel, omfattende og vedvarende løsning på den iranske atomtrussel. Dette vil omfatte bestræbelser på at eliminere truslen med Irans ballistiske missilprogram, for at stoppe dets terroraktiviteter over hele verden og for at blokere den truende aktivitet i Mellemøsten. I mellemtiden vil kraftfulde sanktioner træde effekt i kraft. Hvis regimet fortsætter sine nukleare aspirationer, vil det få større problemer, end det nogensinde har haft før.

Endelig vil jeg sende en besked til de langmodige mennesker i Iran: Amerikanerne står sammen med jer. Det har nu været næsten 40 år siden dette diktatur greb magt og tog en stolt nation som gidsel. De fleste af Irans 80 millioner indbyggere har desværre aldrig kendt et Iran, der havde fremgang i fred med sine naboer og vækkede beundring i verden. Men fremtiden for Iran tilhører dets folk. De er de retmæssige arvinger til en rig kultur og et gammelt land, og de fortjener en nation, der gør deres drømme retfærdige, ærer deres historie og ærer deres gud.

Hans hensigt er at lægge økonomisk pres på det iranske folk i et forsøg på at antænde massive gadeprotester, som deres armenske naboer mod nord, og som det iranske folk i begyndelsen af ​​året og måske denne gang faktisk opnå at vælte af Rouhani’s regering.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.