Former CIA Officer Exposes the Deep State/Shadow Government

Den tidligere CIA Officer, Kevin Shipp, udstiller USA’s såkaldte Deep State/Shadow Government.

Skyggeregeringen er et system, der manipulerer Washington, bag kulisserne, det opererer uden for kongressens kontrol, endog dikterer præsidentens handlinger og påvirker hver eneste amerikaners hverdag. Den er virkelig og har vokset i kompleksitet i de sidste tres år. Mens det amerikanske folk slider en hvis del ud af bukserne  for blot at overleve og få enderne til at mødes, bruger skyggeregeringen milliarder af dollars på hemmelige operationer, vælter regeringer og fører hemmelige krige, der dræber tusindvis – alt uden en stemme eller indflydelse fra det amerikanske folk; de mennesker, der betaler de skatter, som skyggeregeringen bruger til at finansiere disse operationer.

Mens deres kongresmedlemmer og senatorer lover, at de vil gøre folks liv bedre og forbedre deres vanskelige levevilkår, stemmer de samme kongresmedlemmer for milliarder af dollars til militære og hemmelige aktioner og tager bidrag fra lobbyister fra skyggeregeringens tilknyttede militære industrivirksomheder. Folket sulter, mens kongerne bruser sig i guld.

“When the people fear the government, there is tyranny. When government fears the people, there is liberty.”

Thomas Jefferson

Følg Kevin Shipp på https://www.fortheloveoffreedom.net

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.