US-støttede uiguriske-tibetanske separatister søger at dele Kina

En begivenhed fra 2015 afholdt af USA-støttede Tibet-Uyghur-separatister hjælper med at afsløre USAs indblanding i Kinas interne politiske anliggender – herunder gennem voldelig separatisme. Deres ærlige samtale afslører den langtidskampagne, som USA har ført mod Kina og dets territoriale integritet.

Mens disse grupper hævder at tilslutte sig “ikke-vold”, viser dokumenterede beviser, at den tibetanske separatistiske bevægelse var bevæbnet og støttet af USA siden 1950’erne, og den angiveligt “fredelige” Uyghur-verdenskongres gentagne gange har undladt at fordømme separatistisk vold, da han blev interviewet om terrorisme angreb og målrettede mord udført af uiguriske ekstremister.

“The truth is like a lion; you don’t have to defend it. Let it loose; it will defend itself.”

Augustine of Hippo