USA fremstiller samtykke (manufacturing consent) for at kuppe Cuba.

Efter alle disse år ønsker cubanerne pludselig deres frihed! og selvfølgelig kan USA give det til dem, er underteksten.
Den 23. juni 2021 stemte FN’s Generalforsamling for det 29. år i træk for en beslutning om at kræve afslutningen på den amerikanske økonomiske blokade mod Cuba. I alt 184 lande stemte for, hvor De Forenede Stater og Israel stemte imod og det var forventet, at 3 lande, Colombia, Ukraine og Brasilien undlod at stemme.
Knap tre uger senere gik beskeden ud om, at cubanere “kæmper for deres frihed”. Metoden og fremstillingen af de falske nyheder er en af ​​de hurtigste og skarpeste, vi nogensinde har set.
Og derefter faldt medie efter medie ind i fremstilling af samtykke.
Den mest chokerende var Fox-news, der simpelthen slettede pro-cubanske meddelelser på bannere på fotos og i videoer for at foregive, at disse var anti-cubanske protester.
Samtidig er der marcher for at støtte Cuba og deres revolution i Honduras, Nicaragua, Colombia, Panama og Mexico, der udtrykker solidaritet.
Naturligvis ønsker USA ikke at annullere embargoen mod Cuba, hvilket er alt, hvad der er nødvendigt. Denne embargo er skrevet i en sådan lawfare, så næsten alle ikke kan handle med Cuba.
Afslut Embargoen! og lad disse mennesker leve nøjagtigt på den måde, de selv vælger.
I videoen, gå ind ved minutter 5:34:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.