Syriens ødelæggelse af ondskabsfulde medier

war-on-syria-lies
Hvor meget mere kan et land udholde?

Og hvordan kan resten af verden blot stå og se til, mens det bliver trukket gennem helvede?

Svaret er tydeligt: resten af verden er uvidende; den ved det ikke! Den propaganda, som kommer fra vestlige medier og indoktrinerende institutioner er så gennemført, at for de fleste mennesker over hele verden, synes alt i forbindelse med Syrien uklart og utroligt komplekst. Præsident al-Assad er demoniseret dagligt. Herorisk modstand bliver kaldt “regimets brutale handlinger”, vestlig-støttede terrorgrupper bliver beskrevet, som “moderat opposition.” Her i Europa er vi udsat for chokerende  byger af usle løgne, dag ud og ind, for uger uden ende. Europa er inficeret med løgn, med tørst for profit og flere fordele og personlige komfort, et arnested for egocentricitet og disrespekt for sine egne, for slet ikke at tale om resten af verden – der er ingen lige på denne jord, andre end Amerika, mesteren af alle mestre i forbrydelser og rædsel. Europa med sine århundrede af kolonisering var lederen af disse uværdige egenskaber, men nu er alle skrupler forsvundet; sløret er løftet. Der er end ikke smule skam tilbage.

Lad os se det i øjnene, de seks anglo-amerikanske mediegiganter, som dominerer verden, kan bruge milliarder på propaganda. Penge er intet problem. Penge er lavet ud af tynd luft. De er lavet ved hjælp af dollar trykkemaskinen, d.v.s. USA’s private banksystem. I dag er 97% af alle penge produceret af private banker i form af gæld, hovedsalig af Wall Street. Og indbegrebet af finansiel svindel over hele verden er Goldman Sachs, samme Goldman Sachs, som laver EU’s finansielle og monetære politik, gennem den Europæiske Centrale Bank, som er ledet af en tidligere Goldman Sachs’ direktør.

Resten af verden, som køber amerikansk gæld som statsobligationer, er faktisk med til at finansiere alle krigene og og bagvaskelse af ubøjelige nationer, som Syrien, Rusland, Kina, Iran, Venezuela og listen vokser hver dag, når folk gør modstand. Det meste af propagandaen er direkte rettet mod de samme lande, som er holdt som gidsler af det vestlige dollar-baserede kasinosystem.

Syriens kamp er virkelig herorisk. Hun står med hævet hoved og modig, mens hun begraver sine hundrede tusinder af døde, mange af dem er kvinder og børn – børnene, som skulle være Syriens fremtid, med til at opbygge landet. Nu er de væk. De døde ulykkeligt pinefuldt af klyngebomber, fosforfyldte missiler og giftig saringas, leveret til terroristerne støttet af NATO, CIA og allierede mellemøstlige vasaller. Andre måtte flygte fra deres hjem, deres land under de mest horrible vilkår som sult, sygdom, diskrimination og vold. Men de vestlige medier har hjernevasket deres offentlighed til at tro, at det er Bashar al-Assad’s værk, Syriens retmæssige præsident, som stadig nyder tæt på 80% støtte af den syriske befolkning, med hjælp fra Rusland, selvfølgelig som altid, præsident Putin. Det har været sagt før, men må siges igen, vi er midt i 3. verdenskrig, men takket være den diplomatiske skakmester nummer et, Vladimir Putin, har vi indtil videre været undgået den nuklear krig.

Syrien kæmper ikke kun mod de mest afskyelige våben, vesten har opfundet, ikke kun for at dræbe, men til at forårsage omfattende lidelse før døden, og for dem som overlever, generationer med misdannelser og fødselsdefekter; generationer, som ikke vil kunne leve normale liv, selvom fred en dag vil vende tilbage. Falluja i Irak er blot et eksempel. Aleppo kan blive en anden sådan chokerende arv, hvis ikke befriet snart af syriske og russiske hære.

Når man ser på billederne af krigens ofre, eller virkeligheden selv, bliver barbari begået i Syrien og Mellemøsten, ledsaget af den konstante rumlen af vestlig løgne-propaganda, dag efter dag, der er intet andet valg, end at konkludere, at vesten er ophørt med at være menneskelig. Den proces begyndte for hundrede af år siden, ved kolonial udbytning, massemord, slaveri, tortur af praktisk taget hele verden af vesten og deres monoteistiske jødisk-kristne religioner. Tænk blot på water-boarding og andre djævelske former for tortur, opfundet under de katolske konger fra Frankrig og Spanien, den berygtede inkvisition, som begyndte i det 12. århundrede og varede i næsten 800 år. Dens modbydelige torturmetoder blev hurtigt overtaget af vores moderne vestlige specialstyrker og efterretningstjenester som CIA, MI6, Mossad og alle de, som tjener imperiet – som i sig selv, ikke er andet end efterkommere af den inhumane europæiske slægt.

Syrien står ansigt til ansigt med hele den vestlige kultur (sic), dør faktisk også, men bliver holdt i live med et kunstigt hjerte, den forbryderiske dollar-trykkemaskine, så længe som muligt med den vestlige pyramide eller Ponzi monetære system. Vi, som ser gennem denne rædsel, må stå op og skrige det ud til folket, for at vække dem fra deres hjernevaskede zombie stadie; vi må tænde en lille gnist af den bevidsthed, som vi alle er født med. Vil vi lykkes?

Tag ikke fejl, Washington vil aldrig give slip – ikke af sig selv, aldrig. Deres mål er verdensherredømme – målet for deres Plan for a New American Century. For at opnå det mål, har faldet af Syrien været planlagt for lang tid siden, i de tidlige 1990-ere. “Regime Change” er ubarmhjertigt blevet forfulgt – se Wesley Clark i Commonwealth Club of California, 3. oktober 2007 – “7 lande vil falde på fem år”: 

Foruden balkaniseringen af Syrien, sammen med den evindelige spredning af kaos i Mellemøsten og Nordafrika, en af de afgørende grunde til, hvorfor Assad må gå – er den berygtede Qatari gasrørledning, som de amerikanske oliegiganter ønsker, at lade gå gennem Syrien og Tyrkiet – og til hvilket Assad sagde nej. Han sagde “nej” i 2000; og et definitivt “nej” i 2007. Det var dengang CIA begyndte rekruttering og træning af terrorgrupper, som til sidst brød ud i en endnu et “arabisk forår” i 2011 i Syrien, for at blive, hvad nu eufemistisk kaldes en borgerkrig – som er en oprørende løgn. Det er en krig, ledt af Washington med NATO og dens europæiske og mellemøstlige allierede vasaller – med deres fodsoldater og velbetalte lejesoldater, de vestligt rekrutterede og trænede terrorhære. (Se  F. William Engdahl,  Global Research 16. marts 2016

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.