Hvordan oligarkerne stjæler valget

Jeg er nu overbevist om, at oligarkiet, som regerer Amerika har til hensigt at stjæle præsidentvalget. Indtil dette valg har oligarkerne ikke bekymret sig om, hvilken kandidat der vandt, fordi oligarkerne ejede begge. Men de ejer ikke Trump.

Sandsynligvis er du uvidende om, hvad Trump fortæller folk, da medierne ikke rapporterer om det. En mand, der taler således:

er ikke populær blandt oligarkerne.

Hvem er oligarkerne?

-Wall Street og mega-banker, too big to fail, og deres agent Federal Reserve, et føderalt agentur, der reddede fem banker fremfor de millioner af hårdt trængte amerikanske boligejere, som Federal Reserve tillod at blive skyllet ud i toilettet. For at spare mega-bankernes balancer fra deres uansvarlige adfærd, har Fed nægtet pensionister nogen renteindtægter på deres opsparing i otte år, tvinger de ældre til at trække af deres opsparing, og har efterladt deres arvinger, der er gjort arbejdsløse af virksomhedernes job offshoring, tomhændede.

-Det Militære/sikkerhed kompleks, der har brugt milliarder af amerikanske skatteydernes dollars på 15 års unødvendige krige, udelukkende baseret på løgne for at berige sig selv og deres magt.

-De neokonservative, hvis forrykte ideologi om amerikansk verdensherredømme kaster det amerikanske folk i militær konflikt med Rusland og Kina.

-De amerikanske globale selskaber, der sendte amerikanske arbejdspladser til Kina og Indien og andre steder for at berige den ene procent af befolkningen med større overskud ved hjælp af lavere lønomkostninger.

-Agribusiness (Monsanto med flere), selskaber, der forgifter jorden, vandet, havene, og vores mad med deres GMO’er, pesticider og kunstgødning, samtidig med at dræbe bierne, der bestøver afgrøderne.

-Udvindingsindustrien – energi, minedrift, fracking, og tømmer – der maksimerer deres profit ved at ødelægge miljøet og vandforsyningen.

-Den Israel Lobby, der styrer USA’s mellemøstpolitik og er involveret i et folkemord på palæstinenserne, ligesom USA har begået folkemord på de indfødte amerikanere. Israel bruger USA til at eliminere suveræne lande, der står i Israel’s vej.

Hvad der overbeviser mig om, at oligarkiet har til hensigt at stjæle valget er den store forskel mellem presseludernes rapportering og fakta på jorden.

Ifølge presseluderne, er Hillary så langt foran, at der er ingen mening i Trump tilhængere at ulejlige sig med at stemme. Hillary har vundet valget før afstemningen. Hillary er blevet erklæret en 93% sikker vinder.

Medierne er koncentreret i nogle få virksomhedernes hænder, som alle gået ud for at overbevise ikke kun amerikanerne, men også hele verden, at Donald Trump er en så uacceptabel kandidat, at han har mistet valget før afstemningen.

Den mest geniale film i vores tid var The Matrix. Denne film fangede livet af amerikanerne manipuleret af en falsk virkelighed. Et Amerika, der ikke er tilstrækkelig opmærksomhed og ikke har en Neo, undtagen måske Donald Trump, til at udfordre systemet. Amerikanere af alle slags – akademikere, forskere, journalister, republikanere, demokrater, højreorienteret, venstreorienteret, amerikanske kongresmedlemmer, amerikanske senatorer, præsidenter, erhvervslivsmoguler og hjernevasket amerikanere og udlændinge – lever i en falsk virkelighed.

I USA i dag er et afgørende præsidentvalg igang, hvor ikke et eneste vigtigt problem løses af Hillary og presseluderne. Det er en fuldstændig fiasko. Demokratiet, en gang verdens håb, er fuldstændigt mislykket i USA. Trump har ret. Det amerikanske folk må genoprette regeringens ansvarlighed overfor folket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.