Donald Trump er en international lovbryder

Donald Trump’s beslutning om at udføre et krydsermissil angreb på en syrisk luftbase var baseret på en løgn. I de kommende dage vil vi få at vide, at den amerikanske efterretningstjeneste vidste, at Syrien ikke bombede civile med kemiske våben i Idlib i følge oberst W. Patrick Lang, en pensioneret højtstående officer fra US militære efterretningstjeneste og de amerikanske Army Special Forces (de grønne baretter). Her er hvad der skete:

Russerne briefede USA om det foreslåede mål. Dette er en proces, som begyndte mere end to måneder siden. Der er en dedikeret telefonlinie , som bliver brugt til at koordinere kommende operationer og begrænse eventuelle sammenstød mellem amerikanske og russiske fly.
USA var briefet om, at et mål i Idlib, som russerne tror, var et våbendepot for islamiske oprører.
Det syriske luftvåben ramte målet med konventionelle våben. Alle involverede forventede at se en voldsom efterfølgende eksplosion. Det skete ikke. I stedet begyndte røg, kemisk røg, at brede sig fra stedet. Det viser sig, at de islamiske oprørere brugte dette sted til at opbevare kemikalier, ikke sarin, der var dødbringende. Kemikalierne omfattede organiske fosfater og klor, og de fulgte med vinden og dræbte civile.
Der var en stærk vind den dag, og skyen blev ført til en nærliggende landsby og forårsagede tab.
Vi ved, det ikke var sarin. Hvordan? Meget simpelt. De såkaldte “first responders” håndteres ofrene uden handsker. Hvis dette havde været sarin ville de være døde. Sarin på huden vil dræbe dig.

Der er medlemmer af det amerikanske militær, som var klar over dette angreb ville forekomme, og det blev optaget. Der er en filmoptagelse. I det mindste er Defense Intelligence Agency klar over, at dette ikke var et kemisk våbenangreb. Faktisk blev syriske militære kemiske våben destrueret med hjælp fra Rusland.

Dette er Tonkinbugten nummer to. Hvor ironisk. Donald Trump har korrekt revset George W. Bush for at lancere et uprovokeret og uberettiget angreb på Irak i 2003. Nu har vi præsident Donald Trump gøre det samme. Det er i virkeligheden værre. Fordi efterretningstjenesten havde oplysninger om, at det syriske luftvåben ikke bombede med kemiske våben.
Her er den gode nyhed. Russerne og syrere blev informeret, eller i det mindste var klar over, at angrebet kom. De var i stand til at fjerne en stor del af deres aktiver. Basen USA ramte var noget af en ødemark. Donald Trump får lov til at foregive, at han er en hård fyr. Det er han ikke. Han er et fjols.
Dette angreb var en overtrædelse af international lov. Donald Trump autoriseret et uberettiget angreb på et suverænt land. Hvad der er endnu mere foruroligende er, at folk som forsvarsminister Jim Mattis, CIA-direktør Mike Pompeo og NSA generaldirektør McMaster gik sammen om denne maskerade. Soldater på slagmarken kender sandheden. Disse kendsgerninger vil i sidste ende komme frem. Donald Trump vil højst sandsynligt ikke afslutte sin periode som præsident. Han vil blive anklaget, tror oberst W. Patrick Lang, når Kongressen præsenteres med uigendrivelige bevis på, at han ignorerede og afviste efterretninger, der ikke understøtter den myte, at Syrien angreb med kemiske våben.

Det bør også alarmere amerikanske skatteydere, som spilder 100 millioner dollars af missiler på at sprænge sand og kamellort. Russerne var klar over, at en angreb var på vej. Syrerne trak deres styrker og fly fra basen. Håbet om, at Donald Trump ville være en ny form for præsident, er slukket. Han er et barn og en idiot. Han har begået en krigshandling uden begrundelse. Men fejlen er ikke hans alene. De, der sidder på toppen af NSC, DOD, CIA, og udenrigsministeriet burde være fratrådt i protest. Det gjorde de ikke. De medskyldige i en krigsforbrydelse.

Kilde: Donald Trump Is An International Law Breaker by Publius Tacitus

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.