Al Queda selvmordsangreb dræber mere end hundrede børn og kvinder!


BBC, CNN og andre vestlige medier vil ikke fortælle dig om det. Det gælder også for Danmarks Radio og TV2. CNN kalder massakren “a hiccup”.

To mindre byer i den nordlige “oprørs” -kontrollerede Idleb provins, Al Foa og Kafriya, har været under “oprørs” belejring i over to år. Lokale styrker forsvarer dem. De civile indbyggere er shiiter og anses af de sekteriske sunni- “oprørere” som vantro kun værdige døden. Byerne er forsynet af nedkastninger fra regeringens helikoptere. I mellemtiden er to “oprørs” kontrolleret byer i nærheden af Damaskus, Zabadani og Madaya, i den sydlige del under belejring af regeringsstyrker. De er sparsomt forsynet af FN og Røde Kors konvojer. I løbet af årene har tit-for-tat hævnaktioner bundet de fire byer til en fælles skæbne. I alt 20-30.000 mennesker. Der blev behov for en samlet aftale for at løse den uholdbare situation.

I december gav en aftale mulighed for udveksling af sårede civile. Da busser var på vej til at evakuere ældre og sårede fra de to nordlige byer, blev de angrebet med brandbomber brandbomber af en  oprørsgruppe. Man måtte sende nye busser, men i sidste ende lykkedes udvekslingen.

I sidste uge var en ny aftale indgået om en komplet udveksling af byernes befolkninger. Alle indbyggerne i de nordlige byer skulle bringes til regeringskontrollerede områder. Alle indbyggerne i de sydlige byer til de “oprørsk”-kontrollerede områder. Iran, som repræsentant for den syriske regering, og Qatar, som finansierer de radikale “oprørere”, forhandlede aftalen. Der er mange andre emner, der er involveret i aftalen, herunder gidsler taget til fange af shia-grupper i Irak, en meget stor betaling fra Qatar til “oprørs”grupper (al-Qaeda) og nogle ikke oplyste emner.

“Oprørs”grupper i Idelb provinsen er enten på linje med al-Qaeda i Syrien eller med de Qatar sponsorerede Ahrar al Sham. Ahrar al-Sahm er den ansvarlige gruppe for udarbejdelsen af den forhandlede befolkningsudveksling. Dele af al-Qaeda har offentligt udtalt sig imod aftalen.

I går blev omkring 5.000 indbyggere i de nordlige byer, hovedsageligt kvinder og børn, bragt med bus konvoj til den regeringenskontrollerede by Aleppo, men blev stoppet, mens den stadig var i “oprørs” kontrolleret område. Indbyggere fra den sydlige by var blevet bragt op til Aleppo og var under regeringens beskyttelse. Nogle yderligere forhandlinger om et mindre problem foregik.

De civile i busserne, hovedsagelig ældre, kvinder og børn, blev bevogtet af “oprørere” fra Ahrar al Sham. De var sultne. Nogen dukkede op på scenen og tilbød chips. Da børn flokkedes om fordelingen af mad ankom en blå bil og en meget stor eksplosion fandt sted. Fire busser fulde af mennesker og en række biler blev totalt ødelagt (Billede: 1, 2, 3)

127 civile, kun en kilometer eller to fra et sikkert regeringsområde, blev dræbt i et selvmordsangreb, herunder 95 børn. Mange flere blev såret. Et ukendt antal Ahrar al Sham “oprørs”-vagter blev også dræbt. Der er i virkelighede ikke uenighed om, hvad der skete.

Det er indlysende, at selvmordsangrebet blev begået af al-Qaeda i Syrien. Ingen regeringsstyrker kunne have krydset ind det oprørskontrolleret område. Regeringsstyrkerne har ikke begået selvmordsangreb, mens al-Qaeda og Ahrar al Sham har begået flere hundrede. Dette var et “oprørs” selvmordsangreb, sandsynligvis af al-Qaeda, mod regeringsloyale civile flygtninge.

Men BBC, CNN og andre vestlige medier, også DR og TV” vil ikke fortælle dig det. CNN kaldet massakren  “a hiccup”. Den første rapport fra Washington blev illustreret med en pastoral scene af “shiamuslimer” vandrende i en grøn mark. De skjuler for den gennemsnitlige læser på hvilken side, det store antal ofre for hændelsen var. De vil ikke sige, hvem de sandsynlige syndere er.

Den seneste BBC rapport om massakren er en af de værste i denne propaganda genre. Antag et øjeblik, du ikke har læst ovenstående, kun følgende:

Syria war: ‘At least 68 children among 126 killed’ in bus bombing

Mindst 68 børn var blandt 126 mennesker dræbt i lørdagens bombeangreb på busser, som  transporterede evakuerede fra belejrede syriske byer, siger aktivister.

Et køretøj fyldt med sprængstoffer ramte konvojen nær Aleppo.

80% af læserne vil kun læse overskriften og måske de første sætninger. Hvem vil de antage, har dræbt hvem?

De, der faktisk læser videre vil erfare, at nogle af ofrene var shia, og at “evakuerede fra de regeringskontrollerede byer blev dræbt sammen med hjælpearbejdere og oprørssoldater.” (?? Siden hvornår er Ahrar’s plyndrende og halshuggende blevet “soldater”. Var denne fyr også en “soldat”?) BBC historien antyder, at regeringen gjorde det, fordi “oprørere” ikke kunne og ville gøre sådan:

Det skete, da et køretøj lastet med mad ankom og begyndte at uddele chips, som tiltrak mange børn, før eksplosionen, sagde BBC’s Mellemøst korrespondent Lina Sinjab.

Hun sagde, at det ikke var klart, hvordan køretøjet kunne have nået det område uden tilladelse fra regeringen,  at der er heller ingen beviser var for, at oprørerne var involveret i angrebet, som regeringen hævder og det ville ikke være i oprørernes interesse, siger vores korrespondent, da de ventede på deres egne tilhængere for at blive evakueret fra de andre byer.

“Det var ikke klart, hvordan køretøjet kunne have nået det område uden [syrisk] tilladelse fra regeringen.” Nå – et køretøj fra dette område kunne køre helt op til BBC hovedkontor i London, eksplodere og dræbe mange mennesker uden den “syriske regering tilladelse.” Det er et “oprørs”-kontrolleret område med åbne grænser til Tyrkiet hvorfra de får deres forsyninger. Enhver af de “oprørske” grupper, der har begået selvmordsangreb i de senere år har fri adgang til det. BBC korrespondenten og hendes redaktører ved det godt. De ved også, at “oprørere” er ikke enige om alt, og at de har forskellige interesser. Det er helt klart, hvem der har begået denne massakre. Men BBC insinuerer, at “regeringen gjorde det.”

Der døde flere mennesker i dette angreb end i Khan Sheikhun kemiske hændelse, som dræbte nogle mennesker i “oprørs”-kontrolleret område. Hændelsen var sandsynligvis et False Flag angreb sat i scene af “oprørere”  uden involvering fra regeringens side. En Trump NSC rapport hævdede fejlagtigt, at der var beviser for, at den syriske regering var den skyldige part i denne hændelse, og USA så bombede en af de syriske lufthavne.

95 børn blev brændt og smadret til døde i  selvmordsangreb lørdag den 15. april. De vil ikke blive hædret som “smukke børn”, som Trump kaldte to blonde babyer i en Khan Sheikhun foto . Babyer, dræbt i går, var “pro-regime” evakuerede (CNN speak), som ikke fortjener en sådan ære.

Ofrene for gårsdagens massakre vil få langt mindre mediedækning, end de få faktisk dokumenterede ofre for Khan Sheikhun hændelsen. Den smule de får, er at blive misbrugt, som BBC gør, til at opildne mod langt de fleste af det syriske folk, som støtter deres regering.

Damaskus besluttede, at aftalen og evakueringen skulle fortsætte på trods af massakren. De to byer i Idleb er for udsatte og ikke til at forsvare imod et storstilet angreb. Ingen større regeringsoperationer kan finde sted mod Idleb, mens de holdes som gidsler.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.