Ukraine on Fire – Oliver Stone

UKRAINE ON FIRE – The Real Story. Full Documentary by Oliver Stone (Original English version) from Robin Westenra on Vimeo.

Ukraine. På den østlige grænse er Rusland og mod vest Europa. I århundreder har det været i centrum som en kampplads mellem magter, der søger at kontrollere dets frugtbare landområder og adgang til Sortehavet. 2014’s Maidan massakre udløste et blodigt oprør, der udstødte præsident Viktor Janukovitj og malede Rusland som gerningsmanden af ​​de vestlige medier. Men var det?

“Ukraine on Fire” af Igor Lopatonok giver et historisk perspektiv for de dybe splittelser i regionen, der førte til den orange revolution i 2004, oprørene i 2014 og den voldelige omstyrtelse af den demokratisk valgte Janukovitj. Dækket af vestlige medier som folkets revolution, var det i virkeligheden et statskup, der blev skrevet og iscenesat af nationalistiske grupper og den amerikanske statlige institutioner. Undersøgende journalist Robert Parry afslører, hvordan amerikanske fondsfinansierede politiske ngo’er og medievirksomheder opstået siden 80’erne, der erstatter CIA for at fremme Amerikas geopolitiske dagsorden i udlandet.

Barack Obama og Hillary Clinton støttede mærkeligt nok nazisterne, det samme ‘blod og jord’ billedsprog og mantra som blev brugt i Charlottesville og The Unite the Right ‘rally’. Føj til, at arrangøren, Kessler, var en Obama-vælger og Occupy støtte. Det ser ud til, Charlottesville var også arrangeret.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.