The Saker ser ind i 2018

Militæranalytiker, The Saker, ser på krig eller ikke krig i 2018; neokonservative tilbage ved magten; neokonservative trusler mod resten af verden; amerikansk sikkerhedsstrategi; USA-bredside mod Pakistan;

USA’s anerkendelse af Jerusalem, som Israels hovedstad vil bidrage til opløsningen af imperiet; slutningen af amerikanske krige med de billige beskæftige specialstyrker; USA har mistet krigen i Syrien sat skakmat af Rusland, Iran og Hizbollah; USA kan ikke indsætte landstyrker; angreb på russisk Khmeimim airbase i Syrien; myter om krig med NordKorea; nuklear aftale med Iran vil blive ophævet;

USA støtter Kiev nazister mod Donbass; forstærkning af den amerikanske militære indsats i Afghanistan; den vestlige propagandamaskine er ikke længere effektiv; dæmonisering af Rusland vil fortsætte; militær der ikke leder USA; glorificering af uvidenhed et kendetegn for imperiet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.