Nye amerikanske påstande om masseødelæggelsesvåben i Syrien

Hvornår vil der være ansvarlighed for amerikanske krige og aggression?

Det er masseødelæggelsesvåben igen.

Anonyme “amerikanske embedsmænd” anklager endnu en gang målrettet “regimet” for at bruge “kemiske våben”, og truer med, at det amerikanske militær måske skal “holde det ansvarligt”. Endnu engang spreder de vestlige medier beskyldninger og trusler uden skepsis eller undersøgelser.

I Washington Post-historien er overskriften “Trump administration: Syrien fortsætter sandsynligvis med at producere, og bruge kemiske våben”. Jane’s Defense Weekly citerer en amerikansk embedsmand, der siger: “De tror åbenbart, at de kan slippe afsted med dette ….”

Jerusalem Online siger: “En amerikansk embedsmand siger, at den syriske præsident Assads styrker kan udvikle nye typer kemiske våben, som kunne nå så langt som USA.”

Reuters historie i New York Times siger, “Amerikanske embedsmænd har sagt, at den syriske regering kan udvikle nye typer kemiske våben, og præsident Donald Trump er rede til at overveje yderligere militær handling …. Præsident Bashar al Assad menes at have hemmeligholdt en del af Syriens kemiske våbenlager …. “

Washingon Post artiklen konkluderer med truslen “Hvis det internationale samfund ikke gør noget nu. . . vi vil se mere kemiske våbenbrug, ikke kun af Syrien, men af ikke-statslige aktører, som ISIS og andre,” sagde den første embedsmand. “Og denne brug vil spredes til amerikanske kyster.”

Baseret på en gennemgang af fakta fra nyere historie, er det meget sandsynligt, at historien er falsk og udsendes for at bedrage offentligheden for en forberedelse til ny militær aggression. Enhver, der mener, at politikere ikke tager hensyn til timing og markedsføring, skal kun huske på udtalelsen fra en G. W. Bush-embedsmand, at “fra et markedsmæssigt synspunkt introducerer du ikke nye produkter i august.” “Produktet” var PR kampagnen for at få det amerikanske offentlighed til at acceptere invasionen af Irak.

Hvornår vil der være nogen ansvarlighed for det amerikanske militærindustrielle kompleks og deres politikere, medierådgivere og initiativtagere?

Invasionen af Vietnam med over 500 tusind amerikanske soldater blev efterfulgt af den falske
Gulf of Tonknin hændelsen, hvor et amerikansk skib angiveligt blev angrebet af et nordvietnamesisk fartøj. Det var ikke sandt, og præsident Johnson vidste det. Beslutningen blev enstemmigt vedtaget (416-0) i kongressen, og kun Wayne Morse og Ernest Gruening havde integriteten og indsigt i at modsætte sig det i senatet. Var der nogen som helst ansvarlig for løgnen, der førte til 55.000 døde amerikanske soldater og millioner af døde vietnameser? Ingen.

1991-angrebet på Irak og efterfølgende massakre af irakiske soldater og civile blev indledt af det fabrikerede vidneudsagn af Kuwait-ambassadørens datter, som foregav at være en sygeplejerske, der havde set irakiske soldater, stjæle inkubatorer og efterlod de kuwaitiske babyer på gulvet. Var marketingmedarbejderne fra Hill & Knowlton og politikere, som Tom Lantos, som lykkedes med dette bedrageri, nogensinde holdt ansvarlige? Ingen.

I 2003 lancerede USA invasionen af Irak, der førte til, at over en million irakere døde på grundlag af de falske og fremstillede beviser fra CIA og ukritisk fremstillet af massemedier. For eksempel promoverede Michael Gordon og Thomas Friedman invasionen på NYTimes. Var de holdt ansvarlige? Nej, de forsatte lige til i dag.

I 2011 førte USA/NATO-angrebet mod Libyen med det angivne formål at “beskytte civile” fra massakre. Dette blev forklaret og opmuntret af journalister og orakler som Nicholas Kristof og Juan Cole. NATO-embedsmænd pralede om deres operation. Efter den korte vestlige eufori blev det klart, at kampagnen var baseret på løgne, og det virkelige resultat var en eksplosion af ekstremisme, massakrer og kaos, som fortsætter i dag. Ansvarlighed? Ingen. Man hører sjældent om Libyen i dag. Ude af øje ude af sind.

I august 2013 hørte vi om et massivt saringasangreb i udkanten af Damaskus. Human Rights Watch og andre, som promoverede et vestligt angreb, beskyldte hurtigt den syriske regering. De hævdede, at Assad havde krydset Obama’s “røde linje”, og USA var nødt til at gribe ind direkte. Efterfølgende undersøgelse viste, at gasangreb ikke blev udført af den syriske regering. Det blev begået af en tyrkisk støttet terroristfraktion med det formål at presse Obama-administrationen til direkte at angribe Syrien. To tyrkiske parlamentarikere fremlagde bevis for Tyrkiets indvolvering i overførslen af sarin. Nogle af de bedste og mest velanskrevne amerikanske efterforskningsjournalister, herunder Robert Parry og Seymour Hersh, undersøgte og fandt beviser, som peger på tyrkisk støttede “oprørere”, ikke Syrien. På trods af de faktiske beviser, der udstiller “møgbunken” af falske påstande, fortsætter massemedier og deres tilhængere med at hævde at Assad begik forbrydelsen.

I april 2017 var det det samme: USA og allierede fremsatte beskyldninger, der aldrig blev bevist og i sidste ende miskrediteret. FN / OPCW undersøgelsesholdet besøgte aldrig gerningsstedet. De opdagede den kuriøse kendsgerning, at snesevis af ofre på flere steder dukkede op på hospitaler med symptomer på kemiske skader, før angrebet skete. Dette er et tydeligt tegn på bedrageri, men den undersøgelse blev ikke foretaget. Med eller uden bevis om bedrageriet beordrede Trump missilangreb på en syrisk luftbase, der dræbte 13 personer, herunder fire børn. Ansvarlighed? Ingen.

For nylig er det blevet klart, at mørke kræfter i den amerikanske regering og militæret ikke har til hensigt at stoppe deres bestræbelser på at ødelægge Syrien. På trods af forvirring og modstridende påstande i den amerikanske administration, er det en grundlæggende kendsgerning, at USA træner og forsyner en sekterisk militær milits i det nordlige Syrien, mod den syriske regerings ønsker. USA sagde, at de var i Syrien for at slippe af med ISIS, men nu da ISIS stort set er væk, siger det amerikanske militær, at det ikke forlader Syrien. Tværtimod har det amerikanske militær hjulpet med at eskortere ISIS-krigere fra Raqqa til al Bukamal, og USA træner nu ISIS-krigere til at blive reinkarneret som endnu en anti-Assad “oprørs”-gruppe.

Som altid har amerikansk aggression behov for en vis grad af politisk støtte. For at få det, har de brug for en begrundelse. Derfor er det masseødelæggelsesvåben igen. Endnu engang. De “slemme drenge” bruger kemiske våben mod deres eget folk. Den syriske regering er tilsyneladende utroligt dum …. de fortsætter med at bruge kemiske våben og giver USA en begrundelse for at fungere som dommer, jury og bøder.

Det meste af den amerikanske offentlighed er for travle, distraherede eller overvældet af problemer med at undersøge den amerikanske regerings påstande. Massemedier, herunder nogle alternative medier, fejler slemt. De skulle holde regeringen til regnskab, sætte kritiske spørgsmålstegn ved påstandene, undersøge fakta, udstille modsætninger og løgne. Sammen med politikerne og regeringen har de en del af ansvaret for de igangværende krige og aggression. De bør alle være ansvarlige. Hvornår vil det ske?

Kilde

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.