Mariya Zakharova’s korrekte måde at håndtere et mord på [VIDEO]

Det er dog usandsynligt, at hendes meget fornuftige proces vil finde modtagelige ører, da vesten beskylder Rusland for brug af Novichok.

Maria Zakharova taler om den britiske adfærd over for Den Russiske Føderation i forbindelse med mordforsøget på Sergey og Yulia Skripal i Salisbury, Storbritannien.

Maria Zakharova er et virkelig aktiv for det russiske udenrigsministerium. Hun er den person, man går til med alle spørgsmål vedrørende sanktioner mod Rusland, andre beskyldninger og forfalskede angreb mod Rusland og mindre alvorlige anliggender.

Her på video med engelske undertekster fremlægger hun klart og roligt processen og begrundelsen for, hvordan man løser sagen om det påståede Novichok mordforsøg på ex-spion Sergey Skripal og hans datter Yulia.

Desværre ser det ud til ikke at blive overvejet, da de vestlige lande fortsætter med at fremme krigerisk retorik mod Rusland.

Det ville være fornuftigt, hvis Rusland faktisk gjorde noget, men der er simpelthen ingen logik i argumentet om, at præsident Vladimir Putin ville bestille et mord, der skulle udføres lige før det russiske præsidentvalg, der skal afholdes denne søndag 18. marts.

Mens folk, der bor i Vesten vil måske gå med på ideen om, at Putin “viser sin styrke”, for enten at inspirere eller skræmme det russiske folk til at stemme på ham, er det simpelthen ikke sandt. Folk kan frit udtrykke deres politiske meninger. Der er ingen tvivl om, at Putin vil vinde, men selv nogle af de mest kyniske modstandere, som siger dette, indrømmer også, at problemet ikke er Putins mobning eller tvang, fordi det ikke eksisterer.  Ingen anden præsidentkandidat har vist bedre evner og politik, der ville føre nationen på en mere effektiv måde, end hvad præsident Putin har gjort.

Så selv de mennesker, der ikke tror på hans personlige integritet (og der er ganske mange af dem, der siger dette frit) eller hans kristendom, som er store valgtemaer for dette valg, erkender stadig, at han er effektiv som leder og løser problemer, som ingen andre endnu har givet en bedre ide til at løse.

Russere er meget praktiske og pragmatiske mennesker. De er ligeså emotionnelle som andre, men de forsøger virkelig ikke at være hysteriske og fremsætte falske beskyldninger, blot baseret på følelser.

Kilde

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.