Rusland hysteriet latterliggør USA internationalt: Noam Chomsky

Jimmy Dore tager hysteriet om “Rusland, Rusland, Rusland” op i et show fra april 2017.
Siden Trumps indsættelse er hans formandskab indhyllet i en medieskandale og undersøgelser af, om Trump-kampagnen samarbejdet med Rusland for at påvirke 2016-valget. Men det Demokratiske Partis besættelse af dette spørgsmål distraherer offentligheden væk fra Trump-regeringens handlinger? Og i betragtning af USA’s lange historie, om at påvirke valgene i andre lande og vælte demokratisk valgte ledere, er forargelsen over Ruslands påståede indblanding latterlig? Det er den verdenskendte sprogforsker, forfatter og politiske dissident Noam Chomsky vurdering.

Og her er showet fra Democracy Now:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.