Douma gasangrebet – endnu et stunt fra Hollywood imperiet?

Damaskus (og nu også Moskva) er anklaget for brug af kemiske våben i Douma. 

Men inden vi diskuterer vestlige mainstream medier, lad os stille disse enkle spørgsmål:

– Hvad skulle få al-Assad, som er så tæt på sejren i Syrien, til at forgifte sin egen befolkning og provokere en ny krig?

– Hvordan kunne amerikanske efterretningstjenester på forhånd have kendskab til angrebet?

– Hvordan kunne USA hurtigt og præcist definere antallet af “ofre”?

– Hvorfor har ingen fundet spor af giftige stoffer i Douma?

Selvfølgelig har Damaskus nægtet at bruge kemiske våben og sagde, at det ikke behøver sådanne foranstaltninger for at stoppe terroristerne, og den syriske stat er fast besluttet på at fjerne terroristerne fra Syrien?

Som den russisk ambassadør, Vassily Nebenzia, sagde i FN, at der ikke er nogen tvivl om, at det påståede kemiske angreb i Douma var iscenesat. Han opfordrede derefter til en upartisk undersøgelse af den rapporterede hændelse, men udgangspunkt bør være en formodningen om uskyld, indtil det modsatteer bevist.

Det russiske udenrigsministerium har afvist det kemiske angreb udført af de syriske regeringstyrker, som falske nyheder.

“Falske nyheder om brugen af ​​klor eller andre kemiske midler af regeringsstyrkerne fortsætter,” sagde ministeriet. “Endnu et eksempel på sådanne fabrikerede oplysninger om et påståede kemisk angreb i Douma dukkede op i går.”

Også det russiske forsvarsministerium offentliggjorde en erklæring (en måned før hændelsen!), som sagde, at der er pålidelige oplysninger om, at amerikanske instruktører har uddannet en række militante grupper i nærheden af ​​byen At-Tanf i “at iscenesætte provokationer med kemiske krigsmidler i det sydlige Syrien”.

Den kendsgerning, at “kemiske angreb” af al-Assad er uden tvivl en amerikansk falsk nyhed. Glem ikke, at de første meddelelser kom fra de Hvide Hjelme, som allerede gentagne gange har miskrediteret sig selv (en organisation, der hævder at være sammensat af humanitære arbejdere, og som gentagne gange er bebrejdet for at fabrikere falsk propaganda om den syriske præsident Bashar al-Assad).

Og nu har den syriske hær fundet det sted, hvor de Hvide Hjelme har filmet deres videoer.

Ifølge Fars News er stedet placeret i den lille by Saqba i Eastern Ghouta – med hele kameraer og filmproduktionsudstyr.

Der er andre interessante detaljer: Det Russiske Forsoningscenter har talt med læger i Douma. Og de fortalte, at de ikke havde modtaget nogen patienter med tegn på kemisk forgiftning. Heller ikke Syriens Røde Halvmåne. Centret sagde også, at der ikke var fundet spor af kemiske midler i det område, hvor det påståede angreb havde fundet sted. Så videoerne fra de “Hvide Hjelme” var “falske” med det formål at afspore den syriske våbenhvile.

Her er nogle gode eksempler på denne form for politiske Hollywood film:

Kommentaren fra den pensionerede general Paul Vallely er også sikker:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.