Ken O’Keefe: Stupid Wars for a Greater Israel

Hvad er Washingtons strategi mod den islamiske stat? Har USA selv skabt den islamiske stat (ISIS/ISIL)? Er krigen mod terror virkelig en krig mod islam? Vil USA lave forandringer med Iran for at besejre de jihadistiske militante? Hvad er Washingtons endgame ? CrossTalking med Ken O’Keefe, Majid Rafizadeh og Peter van Buren.

Først et syv minuters sammendrag af Ken O’Keefe:

Her er hele udsendelsen:

Det er på tide at arrestere alle forræderne i Det Hvide Hus og Kongressen og nedlæg the Federal Reserve! Ken O’Keefe siger, at dette interview var hans bedste nogensinde. Ken forklarer begrebet “The Greater Israel Project” og balkaniseringen af de omkringliggende lande, som et middel til at destabilisere dem. Balkanisering er et geopolitisk udtryk, der oprindeligt blev brugt til at beskrive fragmenteringsprocessen eller opdelingen af ​​en region eller stat i mindre regioner eller stater, der ofte er fjendtlige eller ikke samarbejder med hinanden. Hovedet af slangen, magtsystemet, ledes af det finansielle system. Bankerne regerer verden gennem den private kontrol med udstedelse af penge, gældsbaserede penge, som vi alle skal betale for gennem nedskæringer, som giver dem mulighed for at give SIGSELV en uendelig forsyning af penge, hvilket betyder at de kan købe alt og alle, så vi ser, at verdens regeringer kun er marionetter af bankfolk, der kontrollerer deres pengemængde. Bankfolkene på toppen af ​​denne pyramide er psykopater.

Er du klar over, at præsident Obama var en forfatningsadvokat, før han blev præsident og er psykopatisk nok til bevidst at henrette amerikanske borgerne uden retssag ?! Denne mand er en diktator!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.