#ICYMI: Vær beroliget, folk i Syrien – Vestens humanitære missiler er klar til at gribe ind

Efter påstande om et kemisk angreb i Syrien blev vestlige jagerfly motorer hurtigt gasset op, klar til at iværksætte en “humanitær intervention”.

Kemiske våbeninspektører var på vej til den syriske by Douma for at undersøge, om der faktisk var sket et angreb, men krydsermissiler og tornado-jetfly kan flyve ekstremt hurtigt og ankom skamfuldt en hel dag før inspektørerne fra OPCW. Ooops!

En ting, angrebet på Syrien viser, hvis der kræves mere bevis, er at USA, Frankrig og Storbritannien altid villige til at komme for at redde mennesker i Mellemøsten ved at affyre bølger af deres missiler i deres lande. Lige hvad enhver krigstræt befolkning ønsker at se.

#ICYMI tager et kig på humanitær hjælp, på spidsen af et missil.

For more, follow #ICYMI on FacebookTwitterInstagram and YouTube.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.