Amerikansk militær kæmper for Israel – Iran er ikke truslen

Ken O’Keefe genudgiver sin afsløring af de israelske/jødiske løgne om Iran, der lige som løgnen om “masseødelæggelsesvåbnene i Irak” blev brugt til at sende amerikanske sønner og døtre i døden for Israel i invasionen/besættelsen af Irak. Med Syrien, som ikke går efter planen, ser Iran og 3. verdenskrigsdagsordnen ud til at være det ultimative mål.  Med præsident Trump, der fortsætter den kvalmende og sleske rolle, zionistiske amerikanske præsidenter spiller som jødiske stik-i-rend-drenge. Hvor mange flere amerikanske sønner og døtre vil blive ofret for Israel, før ægte amerikanske patrioter rejser sig og nægter ordrer og arresterer forræderne i kongressen? Disse spørgsmål tages op i disse to videoer af Ken O’Keefe:

Hvorfor lader USA Saudi Arabien slippe for sin rolle i 9/11 og beskylder i stedet Iran for involvering i angrebene?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.