Seneste udgave af CIA anti-Rusland propaganda

Isikoff-Corn bogen kan lige så godt være skrevet af CIA.

Michael Isikoff og David Corn lyver så mange gange i deres nye bog, så motivet ville være en gåde, hvis ikke det er, fordi de er i overensstemmelse med den amerikanske regerings egne påviselige løgne, som også er grundlæggende for dagens CIA, så er Isikoff-Corn’s propagandistiske dagsorden i det mindste klar og konsekvent, de lyver for et klart identificerbart propagandistisk formål, den amerikanske regerings formål, som det vil blive dokumenteret her.

Deres bog har titlen “RUSSIAN ROULETTE: The Inside Story of Putin’s War on America and the Election of Donald Trump”. Den blev offentliggjort den 13. marts og allerede har 575 kundeanmeldelser på Amazon, hvor den gennemsnitlige kundevurdering er 4,8 ud af 5 stjerner – næsten lige så fordelagtigt som det er muligt. Denne bog bliver gennemgået her.

Der er masser af fortilfælde for at CIA styrer pressen i Amerika, begyndende med etableringen af CIA’s operation Mockingbird i 1948, som fortsætter til i dag. Et illustrativt eksempel (Udo Ulfkotte) om CIA’s kontrol over medierne vil kort blive citeret, inden vi kommer til hovedemnet, Isikoff-Corn-bogen.

Udo Ulfkotte var en fremtrædende tysk journalist, der rapporterede og endelig blev redaktør for Frankfurter Algemeine Zeitung i 17 år fra 1986 til 2003, og som derefter synes at være blevet mere og mere fremmedgjort fra det journalistiske erhverv og plaget af moralske kvaler ved at have været hemmeligt tysk propaganda-agent for det amerikanske CIA, som han efterfølgende rapporterede i sin bog, der er forbudt i hele den vestlige verden, og som hedder Journalists for Hire: How the CIA Buys the News. (Russisk tv interviewede ham om det.)

Isikoff-Corn-bogen kan lige så vel have skrevet for CIA, som Ulfkotte plejede at gøre, men i det mindste har Isikoff-Corn gjort det (hvis de gjorde det, kunne der være andre grunde til, at de konsekvent lyver i overensstemmelse med den amerikanske regering løgne) for deres egen nations efterretningstjeneste, og de synes (i modsætning til Ulfkotte) at være ret skamløse i de løgne, som de utvivlsomt fortæller. Denne anmeldelse dækker kun de mest betydningsfulde af deres løgne.

Det største spørgsmål, som Isikoff-Corn lyver om, handler om, hvorfor de økonomiske sanktioner, der er blevet pålagt Rusland siden 2014, som fremskyndede starten på den nye kolde krig, de begivenheder, der også er blevet citeret for at “retfærdiggøre” fremrykningen af nu over 100.000 amerikanske og andre NATO-tropper, tanks og andre våben til og nær Ruslands grænse, parat til at invadere. (Det er ligesom den 1962 cubanske missilkrise nu, men endnu mere ekstremt, og omvendt: USA placerer nu missiler på Ruslands grænse.) Det påståede problem, starten på den genoplivede kolde krig, er Ukraine og Ruslands påståede “aggression” mod Ukraine og “erobring” af Krim. Derfor er disse meget vigtige løgne afgørende for genskabelsen, og nu endda for optrapningen af den kolde krig.

På side 46 skriver Isikoff-Corn om en særlig skelsættende begivenhed, der fandt sted den 27. januar 2014, og som blev uploadet til youtube den 4. februar 2014. Denne vigtige begivenhed var et telefonopkald, der fandt sted 24 dage før Ukraines præsident Victor Janukovitj blev væltet den 20. februar, og det var 30 dage før den nye person til at lede Ukraines regering, Arseniy Yatsenyuk, blev officielt udpeget til at lede landet.

Denne telefonsamtale var dog ikke mellem ukrainere; den var mellem to amerikanske regeringsembedsmænd – mellem Victoria Nuland, som var USA’s præsident Barack Obama,s agent, der kontrollerede USA’s regeringspolitik i Ukraine, og Geoffrey Pyatt, som var Obama’s amerikanske ambassadør i Ukraine. Hun var her for at give Pyatt instruktioner. Hun fortalte Pyatt ikke at udnævne Vitally Klitschko, EU’s favorit, til den funktion, men i stedet Arseniy Yatsenyuk; og her er den mest afgørende del af denne historisk afgørende telefonsamtale:

Nuland: … Yats is the guy who’s got the economic experience the governing experience; he’s the… what he needs is Klitsch and Tiahnybok [an admirerer of Hitler] on the outside; he [Yats] needs to be talking to them four times a week you know. I just think Klitch going in, he’s going to be, at that level, working for Yatsenyuk; it’s just not going to work.

Pyatt: Yeah [you’re right], no [I was wrong to think that Klitschko should become the new ruler], I think that’s right. Ok. Good.

Derefter henviste hun i opkaldet til sin agent (ligesom hun var Obama’s agent), Jeff Feltman, der var udpeget til at overtale FN’s Ban ki-Moon og hans udsending til at håndtere Ukraine, Hollands tidligere ambassadør i Ukraine, Robert Serry, at følge USA i denne sammenhæng:

Nuland: I talked to Jeff Feltman this morning; he had a new name for the UN guy Robert Serry; did I write you that this morning?

Pyatt: Yeah I saw that.

Nuland: Ok. He’s now gotten both Serry and Ban ki-Moon to agree that Serry could come in Monday or Tuesday. That would be great, I think, to help glue this thing, and to have the UN help glue it, and, you know, Fuck the EU.

Feltman valgte Serry til at blive udnævnt den 5. marts 2014 af Ban ki-Moon til at “mægle i konflikten mellem Rusland og Ukraine.” (Om Putin nogensinde vidste, at FN’s “mægler” var blevet valgt af Obama’s folk, er uvist.)

På side 46 er den eneste Isikoff-Corn passage, der henviser til denne afgørende samtale; og her er det, så Isikoff-Corn-versionen kan sammenlignes med den dokumenterede, der netop er præsenteret her:

Nuland og Pyatt arbejdede med den ukrainske opposition for at skabe en koalitionsregering, der ville omfatte Janukovitj og oppositionsledere. I denne telefonsamtale diskuterede de to amerikanere åbent fordelene ved forskellige oppositionsledere, der kunne deltage i koalitionen. De udtrykte også frustration over, at EU ikke gjorde mere for at hjælpe med at afslutte krisen. “Fuck EU,” sagde Nuland til ambassadøren.”

Det er alt, hvad bogen siger om det.

Her var youtuben, der blev uploadet den 4. februar 2014, af Nuland-Pyatt-telefonopkaldet, så du selv kan høre det og dømme om, at Isikoff-Corn-femstillingen var et ærligt resumé af det; eller om de faktisk dækkede over den kendsgerning, at denne samtale var mellem to amerikanske operatører, der planlagde et kup, som fandt sted mindre end en måned senere, og som indsatte kupmagernes valgte person til at styre Ukraine efter kuppet. Hvis Isikoff-Corn ikke er CIA-agenter eller i det mindste CIA-aktiver (betalt af CIA eller på vegne af CIA, men ikke formelt agenter eller “officerer” i CIA), hvorfor ville de derfor vildledende dette absolut afgørende stykke historisk bevis?

På side 48 henviser Isikoff-Corn til begivenheder, der opstår under kuppet, da “demonstranter bliver skudt ned af regeringens [Janukovitj’s] snigskytter.” Selvom det er CIA-USA og allieredes officielle udlægning af dette, er det fuldt ud tilstrækkeligt modbevist, og det første eksempel er denne telefonsamtale, der fandt sted den 26. februar 2014, da kuppet kulminerede og chefen for udenrigsanliggender for Den Europæiske Union, Catherine Ashton, blev fortroligt informeret af hendes efterforsker, Urmas Paet, om hans resultater af hvad der havde været årsagen til mordene og anden vold, der væltede præsident Viktor Janukovitj – om det var Janukovitj selv eller de mennesker, der var imod Janukovitj, og som havde støttet Ukraine’s tiltrædelse af EU (som Janukovitj til sidst havde besluttet ikke at gøre).

Ashton-Paet samtalen gør det helt klart, at EU ikke havde deltaget i at bringe ​Janukovitj til fald og var chokeret over at erfare, at Janukovitj ikke havde stået bag volden ved denne historiske begivenhed, der havde fundet sted kun få dage før den samtale.

På side 50 står der: “Russian forces … grabbed the Black Sea port of Sevastopol” på Krim, men også denne erklæring er en løgn. Rusland havde haft den havn og hele Krim selv, lige siden 1783; de “ragede” den ikke til sig; og først så sent som i 1954 overførte den sovjetiske diktator vilkårligt Krim fra Rusland til Ukraine, og endog amerikanske og allieredes meningsmålinger viser fortsat, at langt de fleste indbyggere på Krim stadig betragter sig selv som russere og ikke ukrainere, og selv efter folkeafstemningen den 16. marts 2014, da over 90% stemte for at blive genforenet med Rusland, er beviser på, at de vil forblive russere og slet ikke ønsker at være repræsenteret af Ukraine’s regering.

Den sovjetiske diktator, Nikita Khrusjtjov, brød sig aldrig om, hvad indbyggerne på Krim ønskede, og det gjorde Barack Obama heller ikke, men Ruslands præsident, Vladimir Putin gjorde og gør. Endvidere blev Ruslands lejeaftale udvidet i 2010 til at udløbe i 2042; og så selv om Krim er en ukrainsk region, er det en løgn at sige, som Isikoff-Corn gør, at “russiske styrker … greb Sortehavshavnen i Sevastopol.”

Ligeledes hedder det på side 50: “Putin annoncerede Krim’s formelle annektering til Den Russiske Føderation – den første beslaglæggelse af land fra en anden nation i Europa siden udgangen af Anden Verdenskrig”, og de ignorerer fuldstændigt, at det amerikanske regime havde taget Ukraine fra dets eksisterende neutralitet, og forvandlede det voldsomt til pro-nazi og anti-russisk; det var ikke Putin, der “beslaglagde” Krim; Det var Obama, der ragede Ukraine til sig.

Så på side 181 anvender de sætningen “Ruslands invasion af Ukraine.” Her er realiteterne, som blev dokumenteret i denne italienske video fra den 19. november 2017: nogle af de amerikansk-hyrede 2014-lejesoldater selv år senere og helt frivilligt indrømmede, at de var blevet ansat til jobbet; og disse snigskytter var fra Georgien og blev betalt af Mikheil Saakashvili, hvem Washington havde været afhængig af under 2003-“revolutionen” i Georgien, men som USA’s lejesvend, præsident Petro Poroshenko, udnævnte til at være guvernør for den oprørske region Odessa i Ukraine, men da Saakashvili derefter blev favorit i Ukraine’s to nazi-partier til at erstatte Poroshenko; så fyrede Poroshenko ham.

Det amerikanske regime er et af kun to eller tre regeringer i hele verden, der forsvarer og fortsætter med at forsvarer, nazister i FN, og “journalistik” og “historie”, der er skrevet af folk som Isikoff og Corn er i den traditionelle forstand, propaganda.

Allerede før den 15. februar 2015 havde tysk statsTV dokumenteret, at det helt sikkert var projektiler  fra Janukovitj’s modstandere, der blev fundet i demonstranters og politiets lig, men kun måske også var projektiler fra Janukovitj’s side. Ingen af de faktiske beviser indvolverer andre end Obama og hans folk (såsom Saakashvili).

Hvis der var andre (snigskytter på Janukovitj’s side), så mangler beviset for det stadigvæk, selv om det regime, som Obama installerede i Ukraine, har kontrolleret Ukraine’s regering lige siden og derfor med rimelighed kan antages at være overvældende modtagelig for at finde sådanne beviser.

For en mere fuldstændig redegørelse for, hvordan Obama greb Ukraine, se her.

Kilde

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.