John Pilger: Palestine Is Still The Issue

“Denne film handler om palæstinenserne og en gruppe modige israelere, der er forenet i den ældste menneskelige kamp for at være fri.”

John Pilger lavede først filmen “Palestine Is Still The Issue” i 1977. Den fortalte, hvordan næsten en million palæstinensere var blevet tvunget fra deres land i 1948 og igen i 1967. Femogtredive år senere vendte John Pilger tilbage til Vestbredden af Jordan og Gaza og til Israel for at spørge, hvorfor palæstinenserne, hvis ret til at vende tilbage blev bekræftet af FN for mere end et halvt århundrede siden, stadig er fanget i en frygtelig limbo – flygtninge i deres eget land, kontrolleret af Israel i den længste militære besættelse i moderne tid.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.