Oslo Freedom Forum afsløret som neokonservative regimeskifte bondefangere

Oslo Freedom Forum skal være om menneskerettigheder, men yderligere undersøgelser afslører det som en organisation med en neokonservativ regimeskifte dagsorden.

De skriver på deres hjemmeside, at Oslo Freedom Forum er et netværk af lidenskabelige fortalere, der er forpligtet til at fremme menneskerettigheder over hele kloden. Men på det 10. Oslo Freedom Forum, der fandt sted 28.-30. marts 2018, viste det sig at organisationen ikke er til for at fremme frihed og menneskerettigheder i USA.

På et spørgsmål fra Jimmy Dore, The Jimmy Dore Show, om den ikke vil tage USA op til diskussion, og begrundede det med, at USA har 5 procent af verdens befolkning, men 25 procent af fængselsbefolkningen i hele verden, efter Barak Obama fik sin fredspris smed han endnu flere bomber end George Bush, kongressen har lige godkendt en torturbøddel til direktør for CIA,  folk lever i en overvågningsstat og politiet med straffrihed skyder folk fra minoriteter i op mod tusinde. Men nej, USA skal ikke til diskussion.

Se denne afslørende video, hvor Garry Kasparov, formand for organisationen, fuldstændig sindsforvirret kalder Jimmy Dore både en Putin og Assad tilhænger osv., og Thor Halvorssen afslørede sin neokonservative regimeskifte dagsorden.

og endelig en tweet fra Max Blumenthal om Olso Freedom Forum

og til sidst en artikel om Thor Halvorssen af Ken Silverstein:

MEET THOR HALVORSSEN, NEOCON SCAM ARTIST WHO HEADS BOGUS HUMAN RIGHTS FOUNDATION

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.