Nicaragua: Fred eller tilbagevenden til terror?

Nicaragua’s paramilitære oppositions intimidering og medie terrorkampagne har bragt frygt, usikkerhed og forstyrrelse af den offentlige orden i omkring 30 af Nicaraguas 153 kommuner. Kun præsident Daniel Ortegas engagement for fred har forhindret en endnu værre konflikt. Næsten lige så foruroligende som den ekstreme sadisme fra oppositionens paramilitære i Nicaragua er, hvordan deres tilhængere og medier fortrænger oppositionens forbrydelser ved at tillægge dem regeringen. Den 14. juni rapporterede Nicaragua’s Kommission for Sandhedens Fred og Retfærdighed, at 168 mennesker er døde og over 2100 sårede.

I disse to videoer fra The Real News interviewer Gregory Wilpert situationen med Trevor Evans og Camilo Mejia.

Part 1:

Part 2:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.