Other Losses – Eisenhower’s Dødslejre

I 1986 besøgte den canadiske forfatter James Bacque Frankrig. Under forberedelse til en ikke-relateret bog, snublede han over spor, der tydede på, at en af Efterkrigstysklands mest forfærdelige hemmeligheder var længe forblevet fuldstændig skjult, og han begyndte at udføre omfattende undersøgelser af emnet , og i sidste ende udgav Other Losses i 1989. På baggrund af meget betydelige beviser, herunder regeringsoptegnelser, personlige interviews og indspillet øjenvidners vidnesbyrd, hævdede han, at amerikanerne efter krigens afslutning havde sultet ihjel så mange som en million tyske krigsfanger, tilsyneladende som en bevidst politisk handling, en krigsforbrydelse, der helt sikkert ville være blandt de største i historien.

I flere årtier har vestlige propagandister ubesværet bombarderet Sovjetunionen med påstand om, at de tilbageholdte en million eller flere “savnede” tyske krigsfanger som slavearbejdere i deres Gulag, mens Sovjetunionen hele tiden havde nægtet disse anklager. Ifølge Bacque havde Sovjetunionen fortalt sandheden hele tiden, og de forsvundne soldater havde været blandt de enorme mængder, der var flygtet vestover i slutningen af anden verdenskrig, og søgte, hvad de antog, ville være langt bedre behandling i hænderne på fremrykkende angloamerikanske hære. Men i stedet blev de nægtet al normal juridisk beskyttelse og blev indespærret under frygtelige forhold, hvor mange hurtigt omkom af sult, sygdom og kulde.

Ved afslutningen af fjendtlighederne anvender den amerikanske regering lovlig begrundelse for at hævde, at de mange millioner tyske tropper, de havde fanget, ikke skulle betragtes som “krigsfanger” og derfor ikke var omfattet af bestemmelserne i Genève-konventionen. Snart derefter forsøgte Det Internationale Røde Kors at levere fødevareforsyninger til de enorme allierede fangelejre gentagne gange, og meddelelser blev offentliggjort i de nærliggende tyske byer og landsbyer, at enhver civil, der forsøgte at smugle mad til de desperate krigsfanger, kunne blive skudt på stedet. Disse ubestridelige historiske fakta synes at tyde på visse mørkelagte muligheder.

Selvom den oprindeligt blev udgivet af en ukendt udgiver, blev Bacque’s bog hurtigt en sensation og en international bestseller. Han beskriver general Dwight Eisenhower som den centrale skyldige bag tragedien og noterer sig de langt færre tab af krigsfanger i områder uden for hans kontrol og antyder, at han som en yderst ambitiøs “politisk general” af tysk-amerikansk afstamning kan have været under stærkt pres at demonstrere sin “hårdhed” mod den besejrede Wehrmacht fjende.

Bacque gav for et par år siden et langt interview til Red Ice Radio, og de interesserede kan høre på det på YouTube, som også er vært for forskellige andre videopræsentationer om samme emne:

Se også den i interviewet omtalte dokumentar:

Kilde: unz.com

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.