OPCW CERTIFICERER: Kemisk “våbenangreb” i Douma, Syrien var ISIS/Hvide Hjelme false flag (Video)

OPCW har offentliggjort en foreløbig rapport, hvori det fastslås, at der ikke er fundet spor af nogen nervegasser på stedet for et mistænkt kemisk angreb i den syriske by Douma.

Rapporten bemærkede, at adskillige klorforbindelser blev påvist, men disse forbindelser findes almindeligvis i industriområder, og er ofte biprodukter ved vandrensnings-systemer. Det foreløbige OPCW-dokument sagde, at “forskellige klorerede organiske kemikalier blev fundet i prøver” fra to steder i Damaskus forstad Douma, som blev undersøgt af specialister fra Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW).

Rapporten bekræftede manglende spor af nervegasser, som sarin, på stedet.

Konklusion … endnu et False Flag er afsløret. Og at de Hvide Hjelme, “first responder”-jihadistgruppen, der iscenesatte hele dette “kemiske våbenangreb” i Douma, næsten forårsagede en krig mellem Rusland og USA.

Duran’s Alex Christoforou og Alexander Mercouris, redaktørchef, diskuterer OPCW-fund og hvordan rapporten renser Assad og Rusland for mistanke, mens de fuldstændig belaster de amerikanske krigshøge og de korporative medier, der propaganderede for at straffe Syrien over hvad der nu klart er False Flag, orkestreret af ISIS/ Hvide Hjelme jihadister.

Kilde: theduran.com

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.