Putin-Trump møde i Helsinki: Nyhedskonference efter topmødet (RT.com version) med udvalgte reaktioner

Mens den amerikanske deep state og dens mange lakajer vrider sig og skummer af vrede, forsøger de to ledere en rationel tilnærmelse.

Den russiske præsident Vladimir Putin og hans amerikanske modpart Donald Trump afholder et bilateralt møde på præsidentpaladset i Helsinki, Finland.

Etablissementpolitikere reagerer på mødet i Helsinki

Blottet for moral, hykleriske helt ind til marven, med deres middelmådige hjerner marineret i American exceptionalism, er disse mænd en skændsel og bør ses for, hvad de er, en foragteligt flok. Stadig taler de sproget om endeløs krig og konkurrence med andre nationer, et sprog om overherredømme og evigt fjendskab til andre folkeslag, sygelige over en national sikkerhed, der ikke er i fare, undtagen for de hensynsløse og patologiske handlinger i deres egne herskende cirkler. Og beskyldningerne og skældsordene er blot lige begyndt.
Dette klip giver en god prøve:

I mellemtiden sender, CBS/CIA-heppekoret for demoniseringskampagnen af Rusland, sindssyge rapporter som disse:

Og for at slutte af med et interview af den professionelle misinformer Margaret Brennan med Trey Gowdy fra South Carolina. Bemærk, at Gowdy’s billige påstande om, at Rusland blandede sig i amerikanske valg, ikke modsagt af Brennan, og det hele er igen taget som en kendsgerning, når det tydeligvis ikke er, da der ikke er fremlagt noget bevis, undtagen ordene fra stærkt kompromitterede efterretningsfolk og mediemedløberne.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.