Four Horsemen: En dokumentar om det amerikanske imperiums fald

RenegadeInc.com har produceret FOUR HORSEMEN, en prisvindende uafhængig dokumentarfilm, der viser, hvordan verden virkelig fungerer.

Da det er klart, at vi aldrig vil vende tilbage til “business as usual”, 23 internationale tænkere, statslige rådgivere og Wall Street pengemænd bryder tavsheden og forklarer, hvordan man etablerer et moralsk og retfærdigt samfund.

FOUR HORSEMEN er fri for mainstream medie propaganda – filmen rakker ikke ned på bankfolk, eller kritisere politikere eller begiver sig ind i konspirationsteorier. Den igangsætter diskussionen om, hvordan vi kan indvarsle et nyt økonomisk paradigme til verden, som dramatisk vil forbedre livskvaliteten for milliarder.

“It’s Inside Job with bells on, and a frequently compelling thesis thanks to Ashcroft’s crack team of talking heads — economists, whistleblowers and Noam Chomsky, all talking with candour and clarity.” – Total Film

“Four Horsemen is a breathtakingly composed jeremiad against the folly of Neo-classical economics and the threats it represents to all we should hold dear.”

– Harold Crooks, The Corporation (Co-Director) Surviving Progress (Co-Director/Co-Writer)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.