Ruslands Militære Kampagne i Syrien 2015-2018

Dette er et detaljeret resumé af den militære og politiske udvikling i Syrien siden starten af den russiske militære operation indtil nu. (2015-2018).

Den russiske militære operation i Syrien nærmer sig slutningen af ​​sit tredje år. Siden 2015 har Moskva beskæftiget sit luftvåben, militære rådgivere og diplomatiske ressourcer for at besejre en række terroristgrupper, støtte den legitime syriske regering og fremme en fredelig dialog over hele landet og derved skabe rammen for en diplomatisk løsning af konflikten på det internationale og regionale niveau.

Ruslands evne til at levere militære forsyninger til syriske regeringsstyrker og humanitær bistand til lokalbefolkningen har begge spillet en vigtig rolle i etableringen af ​​russiske styrker som en indflydelsesrig og anerkendt magt inden for Syrien, som kan spille rollen som mægler blandt forskellige fraktioner på jorden i det krigshærgede land. Til sammenligning er alle andre udenlandske kræfter involveret i konflikten nødt til at stole på et begrænset antal proxystyrker, som ofte har vist sig at have en barsk holdning til og konkurrence med deres kolleger og konkurrenter.

På den anden side sætter denne situation begrænsninger på Moskvas handlinger på nogle områder, fordi den skal balancere sine offentlige og formelle holdninger for at fremme den fremadrettede politiske løsning, samtidig med at man forfølger Ruslands egne nationale sikkerhed og politiske mål samtidigt.

Du kan finde en komplet engelsk tekst her: https: //southfront.org/russian-milita …

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.