Syriana Analysis udstiller Charles Lister

Den selvudråbte Syrien-ekspert Charles Lister spillede en instrumental rolle i hvidvaskning af islamistiske terrorgrupper og forlængelse af krigen i Syrien.
Denne video afslører Lister i et forsøg på at stoppe det vrøvl, han udgiver, hvilket skaber mere blodsudgydelse i Syrien.

The International Socialist Organization (en fraktion af den trotskistiske 4. Internatonale, en søsterorganisation til Socialistisk Arbejderparti (SAP) i Danmark og dermed også Enhedslisten) fungerer som et redskab i det amerikanske udenrigsministerium i miljøet af pseudo-venstre politik i USA. Den spiller en central rolle i legitimering og kampagne for USA’s militære indgreb i Syrien, under dække for at fremme den “syriske demokratiske revolution”, som er finansieret og organiseret af CIA.

ISO’s online publikation Socialist Worker udgiver regelmæssigt artikler af Ashley Smith (som også havner på SAP’s Socialistisk Information) og andre, der fremmer den amerikanske støttede syriske opposition, rapporterer ukritisk US-organiserede provokationer i Syrien og bagtaler enhver, der modsætter sig imperialistisk indgreb som tilhænger af Bashar al- Assad’s borgerlige nationalistiske regering.

Med den syriske borgerkrig er tilpasningen af ISO med den amerikanske regerende klasses udenrigspolitik og dens tætte forbindelser til personer med højtstående positioner i tænketanke og organisationer bundet til staten, blevet ubestridelige.

Et eksempel på dette er udgivelsen af Haymarket Book’s (ISO’s forlag), The Impossible Revolution: Yassin al-Haj Saleh’s mening om den syriske tragedie. Saleh var et medlem af Det Syriske Kommunistparti (Politisk Bureau), der nu er en førende fortaler for den “syriske revolution”. Han er i øjeblikket stipendiat ved Wissenschaftskolleg zu Berlin i Tyskland.

Impossible Revolution

Bogen selv er en politisk hvidvaskning af den “syriske revolution”, som præsenteres som et spontan og “populært” oprør uden forbindelse med omverdenen – og især uden forbindelse til den amerikanske regering. USA henvises der kun til to gange i Saleh’s tekst, i forbifarten, og Obama nævnes slet ikke. Bogen er en øvelse i politisk cover-up, der skjuler de historiske fakta og udviklingen af den amerikansk støttede borgerkrig i Syrien.

På bagsiden af bogen vises fire anbefalinger, der udstiller den virkelige politik ikke kun for forfatteren, men af ISO. Over Haymarket Bøger og under dedikationen “Den spirituelle stemme fra den syriske revolution” fortæller Assads tyranniske styres ødelæggende virkning” vises citater fra fire personer, der klart viser med hvem ISO samarbejder i udbredelsen af den amerikanske regerings linje.

En af de fire bagsidetekster er:

Charles Lister, forfatter af The Syrian Jihad: “En personlig rejse gennem ekstase og fortvivlelse i Syriens revolution og de mange kampe landet har stået over for siden. Der er ingen bedre stemme til at fortælle denne bogs mange vigtige historier, og Saleh’s ord vil sandsynligvis fortsætte med at leve i årevis.”

Charles Lister er ligeledes mere end blot forfatteren af ​​The Syrian Jihad. Han er en højtstående stipendiat og direktør for the Extremism and Counterterrorism Program at the Middle East Institute (MEI), en højreorienteret tænketank, der blev grundlagt i 1946 af George Camp Keizer og Christian Herter, en tidligere udenrigsminister i Eisenhower administration.

Formanden for MEI er Richard A. Clarke, som arbejdede i udenrigsministeriet under Reagan, var formand for the counter-terrorism security team under George H.W. Bush, fungerede som chef for terrorbekæmpelse på det nationale sikkerhedsråd under Clinton, og indtil 2003 var den særlige rådgiver for præsidenten for cybersikkerhed under George W. Bush. En æresformand i MEI er pensioneret Marine Corps General Anthony Zinni, og dens formand er Wendy Chamberlain, USA’s ambassadør i Pakistan i de indledende faser af krigen mod Afghanistan.

Ifølge Listers biografi udgivet på MEI-webstedet, før han blev medlem af MEI, var han “Visiting Fellow” hos Brookings Institution i Qatar og en Senior Consultant til det multinationalt støttede Syria Track II Dialogue Initiative, hvor han formåede næsten tre års intensiv ansigt til ansigt engagement med lederne af over 100 syriske væbnede oppositionsgrupper. ”

Den 6. februar 2018 gav Lister et vidnesbyrd i the House Foreign Affairs Committee om den nyligt annoncerede politik for Trump-administrationen i Syrien og roste, at administrationen planlagde en mere aggressiv indsats i Syrien, men krævede stadig mere aggressive handlinger.

Charles Lister er blot en ud af 4 der anbefaler Impossible Revolution. Med venner som ham ved du hvem de er. ISO har absolut intet at gøre med marxisme, og dens “socialistiske” retorik er ikke andet end et dække for borgerlig, imperialistisk politik. Det er en pseudo-venstre organisation af den øvre middelklasse, der søger at vildlede unge mennesker, der er imod kapitalismen, bag magtfulde fraktioner af det amerikanske militære efterretningsapparat.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.