Big Techs farlige censurering på sociale medier – med Abby Martin

Moderate Rebels episode 23 – Max Blumenthal og Abby Martin diskuterer Silicon Valley’s undertrykkelse af dissidentstemmer på sociale medier, på vegne af den amerikanske nationale sikkerhedsstat. Facebook samarbejder med den krigsglade NATO-finansierede tænketank Atlantic Council, og venstreorienterede anti-imperialistiske websites som TeleSUR English og Venezuela Analysis bliver taget ned.

Neoliberale og neokonservative bruger Russiagate og angrebet på RT for at retfærdiggøre en yderligere nedtagning af medierne, der kritiserer amerikansk udenrigspolitik. Og mens mange liberale jublede, da tech-giganter forbød den meget højreorienterede konspirationsteoretiker Alex Jones, kunne venstrefløjen være den næste til at blive censureret.

Blumenthal og Martin taler også om de korporative mediers propaganda mod Venezuela og Nicaragua, og manglen på uafhængig rapportering om den voldelige US-støttede højreorienterede opposition.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.