Robert Mueller: No collusion

Hvad er konsekvenser af dette politiske cirkus , som har grebet politikerne og medierne.

Først er det nødvendigt, at sige, at det er det forkerte land, der er blevet undersøgt, fordi hvis Robert Mueller havde undersøgt Saudiarabien, Israel og Qatars indblanding i præsidentvalget, så ville han uden tvivl have rejst tiltale mod både Donald Trump og Hillary Clinton.

Undersøgelsen har haft alvorlige konsekvenser for internationale forhold. Forholdet mellem Amerika og Rusland er endog værre i dag, end under Barack Obama.

En anden vigtig dimension er, at undersøgelsen har kostet cirka 35 millioner dollars, som kunne være bedre udnyttet til at udbedre den udbredte fattigdom i USA. Og jeg synes, at den amerikanske offentlighed burde være rasende på de amerikanske mainstream medier, som CNN, fordi det er de amerikanske medier, som fik tilvejebragt denne undersøgelse. Derfor er der nu en mulighed for at få en undersøgelse i USA af mainstream medierne i Amerika, fordi Mueller’s undersøgelse har vist, at der ikke var nogen russisk indblandding i 2016, alligevel fortalte de, at det var nødvendigt at undersøge.

Man har skabt et skræmmebillede af Rusland, som man ikke kan forhandle med. Hvordan kommer vi tilbage til “normale” relationer mellen USA/EU og Rusland? Det ser svært ud. Russofobi har været indlejret i vesten i århundreder, det er ikke noget nyt, selvom EU ikke er glad for sanktionerne mod Rusland, så er EU fastlåst af det strategiske forhold til USA.

En anden konsekvens af Mueller-undersøgelsen er, at vi har fået et nyt ord: Fake News. Den amerikanske befolkning tror ikke længere på mainstream medierne, eller i det mindste halvdelen tror ikke længere på CNN, MSNBC og the New York Times. Vi fik Fake News, vi fik Deep State, før var der ingen der talte om Deep State. Vi fik korruption, ingen havde troet, at den amerikanske regering var så korrupt, ingen havde troet, at Hillary Clinton ville manipulere med de demokratiske primærvalg, men Mueller-undersøgelsen bragte det frem.

Alligevel vil demokraterne og mainstream medierne ikke acceptere, at Mueller ikke fandt nogen forbindelse mellem Rusland  og Trump. Det er en katastrofe for demokraterne, fordi de ikke kan blive enige om en platform, så nu er nogle demokrater begyndt at gå efter Mueller.

På nuværende tidspunkt har de kun Alexandria Ocasio-Cortez’s New Green Deal. Der er en masse ting, de kan føre valgkamp på, men det gør de ikke. I stedet for forhøjer de bare indsatsen og mainstream medierne hjælper til.

Vi har også lært hvordan de sociale mediers giganter (Facebook, Twitter, YouTube…) samarbejder med den nationale demokratiske kongres (DNC). Tak til demokraterne og Hillary Clinton for det globale angreb på ytringsfriheden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.