Trump, Russia, Possible Collusion

Man behøver ikke være for Trump, hvis man har været konsekvent skeptisk til Russiagate. Jeg opfordrer indtrængende frigivelsen af ​​den fulde Mueller-rapport, således at offentligheden selv kan vurdere de beviser, der er indsamlet af Mueller. Russiagate tjener to formål. For det første giver det Hillary Clinton og det demokratiske parti en syndebuk for hvorfor de tabte til Donald Trump. De kunne ikke se virkeligheden i øjnene, de valgte den forkerte kandidat, en kandidat fra eliten bundet til Wall Street og krig, da befolkningen var i et anti-elite humør og træt af uendelige krige i århundreder. Desuden begik Clinton-kampagnen alvorlige fejl, for eksempel ikke at være tilstrækkelig opmærksomhed på de vigtigste stater, som Wisconsin og Michigan. For det andet var Russiagate et redskab for det militær-industrielle efterretningskompleks, som økonomisk og organisatorisk har fordel af konflikt med Rusland, ved at forhindre detente mellem USA og Rusland.

Donald Trump slog systemet og besejrede begge partiers eliter. Som følge heraf bliver det demokratiske partis propaganda brugt til at underminere Trump, ikke kun baseret på hans politikker, men også gennem fabrikerede kriser som Russiagate. Mainstream medierne kører konsekvent Russiagate fortællingen, på trods af manglende beviser. I modsætning til Watergate eller Iran-Contra-skandalerne er der intet bevis for, at Trump samarbejde med Rusland for at blive valgt. Og sikkerhedsapparatet, FBI og agenturerne, der udfører regimeskifte overalt i verden, arbejder for at underminere Trump i et stadig kørende indenrigspolitisk kup.

Russiagate var også det demokratiske partis værktøj til den falske “resistance”, som virkelig bare er en partipolitisk bevægelse mod Donald Trump. Jeg er kritisk over for mange af Trumps politikker, men når han møder præsidenten for Nordkorea, præsident Putin eller opfordrer til tilbagetrækning af tropper fra Syrien og Afghanistan, er jeg enig og ønsker, at han gør mere. Demokraterne overspillede deres hånd med Russiagate og har givet Trump et kraftfuldt redskab i sin genvalgskampagne.

Nu, da Mueller-rapporten ikke fandt nogen beviser for sammensværgelse eller koordinering mellem Trump-kampagnen og Putin/Rusland, er det nødvendigt at ændre fortællingen. De mange fejl i forholdet mellem USA og Rusland, der er forårsaget af kongressen og Trump-administrationen, må rettes.

Om Rusland: “Undersøgelse fandt ikke, at Trump-kampagnen eller nogen der er associeret med den, konspirerede eller koordinerede med Rusland i dens bestræbelser på at påvirke resultatet af præsidentvalget i 2016 …” Med hensyn til hindring af retfærdigheden, drog Mueller ikke nogen konklusion, men justistministeren i samråd med Rod Rosenstein og justitsministeriet konkluderede, at der ikke var noget at retsforfølge. De tog denne afgørelse adskilt fra enhver overvejelse om, hvorvidt præsidenten kan blive anklaget, mens han var i embedet.

Igen opfordrer jeg til udgivelsen af ​​den fulde rapport. Jeg er ingen fan af et våbenkamp mellem verdens to største atomvåbenmagter. Trump har ikke været venlig overfor Rusland, uanset om man ser på de våbenaftaler, han har forladt, støtten til øgede midler til NATO, bestræbelserne på at stoppe gasrørledningen North Stream II, støtte til kup-egeringen i Ukraine, konflikterne i Syrien og Venezuela … Jeg kunne fortsætte. Russiagate lykkedes at forhindre detente mellem USA og Rusland. Dem, der drager fordel af våben og krig, fremmede denne falske fortælling ved at kalde Trump Putins marionetdukke uden tilstrækkeligt bevis.
Nu, hvor Russiagate er modbevist, må vi komme videre og få forbindelserne mellem USA og Rusland på en mindre farlig og mere positiv vej?

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.